Roland Garros

Aftellen naar Roland Garros

Datum is nog niet bekend

?

Dagen

?

Uren

?

Min

?

Sec

Het gemiddelde weer in Mei in Parijs

Klimaatdata gebaseerd op de laatste 10 jaar.

9° / 19°
Evenement countdown
rain-2

Redelijk veel regen

75.0 mm per maand
wind-2

Matige wind

3 bft gem. windkracht
sun-2

Redelijk zonnig

maximaal 8 uur per dag
health_uvindex_7

Je huid kan snel verbranden

(binnen 10-25 min).

Weersverwachting voor Roland Garros

De weersverwachting voor Roland Garros is helaas nog niet bekend. We raden je aan om terug te komen wanneer het evenement binnen 14 dagen plaatsvindt! Je kan wel het weer op locatie bekijken:

Weer Parijs

Over Roland Garros

Roland Garros is een belangrijk tennistoernooi dat elk jaar plaatsvindt in Parijs, Frankrijk. Het toernooi is genoemd naar de Franse luchtvaartpionier Roland Garros, die als eerste persoon de Middellandse Zee overstak in een vliegtuig. Het Roland Garros-toernooi wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze tennistoernooien ter wereld en maakt deel uit van de Grand Slam toernooien samen met de Australian Open, de US Open en Wimbledon.

Tijdens Roland Garros nemen de beste tennissers uit alle hoeken van de wereld het tegen elkaar op in een strijd om de titel. De belangrijkste evenementen zijn het mannen- en vrouwenenkel, het mannen- en vrouwendubbel en het gemengd dubbel. Het toernooi wordt gespeeld op gravel, wat een uitdagend oppervlak is dat vaak voor verrassingen kan zorgen. Het toernooi duurt twee weken en trekt jaarlijks miljoenen kijkers over de hele wereld aan.

https://www.rolandgarros.com

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven