Douglas kortingscode in februari

Douglas korting voor cosmetica

Douglas is een van de beroemdste parfumerieënketens in Nederland. Wij denken dat elke vrouw er wel een keer binnengeweest is. Iedereen verdient het om zich eens in de zo veel ti... [Meer informatie]


  • 25% korting op alle geuren van Yves Saint Laurent Gucci en Mugler!

    Nu tijdelijk bij Douglas ontvangt 25% Douglas korting op alle geuren van... Meer informatie
    Bekijk aanbieding
    Gisteren toegevoegd

Tijdelijke kortingsacties en andere acties bij Douglas

Uiteraard heeft de Douglas zekere tijdelijke kortingsacties. Zo doet de Douglas mee aan de reguliere sales die om de paar maanden bij alle winkels worden gehouden. Ook rond speciale kortingsdagen die uit de Verenigde Staten zijn komen over waaien, zoals Black Friday en Cyber Monday, adviseren wij je om de winkels en de website goed in de gaten houden. Niet alle Nederlandse bedrijven zijn al te porren voor deze dagen, maar Douglas wel. Wie weet koop jij dan wel een nieuw parfum met een fijne korting. Verder heeft Douglas op haar website een duidelijk overzicht van lopende aanbiedingen, die dus los staan van de sale. Vaak zijn dit kortingen van een bepaald percentage op een bepaald merk of op een bepaald productcategorie. Zeker wel de moeite waard dus! Tenslotte adviseren we jou om, als je van plan bent om een aankoop te doen bij Douglas, van tevoren even goed te zoeken op internet. Diverse websites bieden permanent kortingscodes aan voor winkels. Er zit er, op het moment dat jij die nodig hebt, vast ook wel eentje tussen voor Douglas.

Het hele jaar door kortingsacties bij Douglas

Gedurende het hele jaar is er veel voordeel te verkrijgen bij Douglas. Zo heeft Douglas bijvoorbeeld veel extra’s voordeeltjes voor jou als je besluit om online een aankoop te doen. Allereerst krijg je dan 2 gratis samples meegestuurd. Je kunt die samples zelf selecteren. Ze hebben ook een gratis cadeau service. Zowel in Nederland als België levert Douglas de producten binnen 24 uur gratis bij jou thuis af. Verder adviseren wij jou om je vooral in te schrijven voor Douglas newsletter. Als je dat doet blijf je in ieder geval op de hoogte van alle kortingsacties en word je ook nog eens als eerste geïnformeerd. Zorg dat je niets mist!

Het assortiment van Douglas

Nu zullen we nog een drietal onderdelen van het assortiment van Douglas bespreken. Allereerst verkoopt Douglas natuurlijk parfum. Ze verkopen parfums van alle bekende merken en ook van wat minder bekende merken. Voor elk budget is er een parfum beschikbaar. Van zoet tot stoer en alles daartussenin, Douglas heeft het. Verder verkoopt Douglas ook make up. Mascara’s, nagellak en concealer, je kunt het allemaal krijgen bij Douglas. Tenslotte heeft Douglas ook een assortiment als het gaat om gezichtsverzorging. Voor een fijne crème of reiniger kun je dus ook bij Douglas terecht.