CarDelMar korting in juni

CarDelMar kortingscode voor luxe huurauto´s

Bij CarDelMar kun je het hele jaar door voordelig een auto huren en hebben ze aantrekkelijke promotiecodes. Ze vergelijken veel autoverhuurbedrijven met elkaar. Vaak heeft CarDe... [Meer informatie]


 • Cardelmar; Abonneer en krijg 5% korting!

  Wil je de eerste zijn die alle aanbiedingen van Cardelmar krijgt? Ga op ... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Goedkope auto's huren bij Car del Mar!

  Een auto kunnen huren op elke favoriete vakantie bestemming. Dat moet ku... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Korting: Aboneer en profiteer!

  Wil je profiteren? Abonneer je nu op de nieuwsbrief en profiteer meteen ... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Avis Autoverhuur bij Cardelmar!

  Huur een auto in 60 seconden! Bij Cardelmar vind je alle goedkope autove... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Profiteer van de vele voordelen van Cardelmar!

  Op zoek naar een goed en betrouwbaar autoverhuurbedrijf? Kies voor Alamo... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Voordelen voor jouw budget!

  Op zoek naar een voordelig, maar ook betrouwbaar autoverhuurbedrijf voor... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Altijd uw huurauto gratis annuleren bij CarDelMar!

  Bij CarDelMar kunt u altijd en overal gratis uw huurauto annuleren! Dus ... Meer informatie
  Bekijk aanbieding

Aantrekkelijke kortingen bij CarDelMar

CarDelMar heeft altijd wel een leuke actie voor jou in de aanbieding. Zo kun je soms profiteren van een fijne kortingscode of kun je een gratis upgrade krijgen. Tijdens bepaalde periodes in het jaar, bijvoorbeeld vlak voor de feestdagen of in de weken voor de zomervakantie heeft CarDelMar soms extra speciale acties. Zorg dat je ze niet mist! Ook rondom bepaalde uit Amerika overgewaaide feestdagen zoals Black Friday en Cyber Monday kun je vaak profiteren van extra kortingen. Niet alle bedrijven zijn te porren voor dit soort actiedagen, maar CarDelMar lijkt al wel overstag. Ook adviseren we je om, voordat je een auto gaat reserveren via CarDelMar, even de gebruikelijke zoekmachines te gebruiken om zo wellicht een extra promotiecode op te sporen. Je reis is ten slotte toch al duur genoeg? De prijzen die door CarDelMar aangeboden zijn, zijn overigens dagprijzen. Dat bekent dat de prijzen kunnen wisselen in de loop van de week. Daarom adviseren we je met klem om, als je een auto wilt gaan boeken, een aantal dagen achter elkaar opnieuw de prijzen te vergelijken. Zo kun je nog eens makkelijk geld besparen.

Het hele jaar door kortingscodes bij CarDelMar

CarDelMar heeft niet alleen wisselende aanbiedingen, maar ook vaste kortingen die het hele jaar door gelden. Zo raden we je van harte aan om je te abonneren op de CarDelMar nieuwsbrief. Zo word je niet alleen het hele jaar door automatisch op de hoogte gehouden van interessante kortingsacties, maar ontvang je ook direct 5% korting op je eerste reservering. Dat is nog eens mooi meegenomen! Bij CarDelMar kun je verder altijd gratis annuleren en krijg je een restitutie van je eigen risico. Wat houd je nog tegen? Boek direct een mooie auto voor tijdens je volgende reis.

Het assortiment van CarDelMar

CarDelMar heeft verschillende soorten auto’s in de aanbieding. Zo kun je kiezen uit auto’s van meer dan 900 autoverhuurbedrijven. Er zijn personenauto’s, cabrio’s (voor op de zonnige bestemmingen!), busjes en grote SUV’s beschikbaar. Het is maar net waar je naar op zoek bent. In de busjes kun je tot en met 9 personen vervoeren. Daar kun jij je familie dus wel in kwijt. Cabrio’s doen het natuurlijk vooral erg goed in Zuid-Frankrijk of in Spanje. Geniet van de zon in je gezicht en zorg dat je met een lekker kleurtje thuiskomt. Goede reis!