Alle info die je nodig hebt voor de wintersport

13 februari 2024, 12:01

Genieten op de piste. Foto: Adobe Stock / Witchcraft

Het wintersportseizoen is in volle gang en misschien staat jouw wintersportvakantie voor de deur? Bij Weeronline bieden we jou alle info die je nodig hebt in de voorbereiding op jouw wintersport!

Op onze wintersportpagina vind je al informatie die je nodig hebt en je kan twee keer per week een vers wintersportweerbericht voor de Alpen verwachten. Ook voorzien we je van allerlei achtergrondverhalen. Lees bijvoorbeeld ons artikel: Zo bereid je jezelf voor op de wintersport. Of: Dit is de beste periode om op skivakantie te gaan.

Sneeuwseintje voor jouw locatie

Heb jij jouw wintersportbestemming al uitgekozen? Dan is het natuurlijk leuk om op de hoogte te blijven van de sneeuwval op die locatie. Hiervoor kun je gebruik maken van onze service Sneeuwseintje. Om dit te doen zoek je op Weeronline jouw wintersportlocatie op en ga je naar het wintersportweer. Daar vul je jouw gegevens in en kun je gelijk ook kiezen om de Wintersport-nieuwsbrief met onze artikelen te ontvangen. Hier doe je dit bijvoorbeeld voor Sölden.

Wil je geen sneeuwseintje, maar wel onze wintersport nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Geniet van webcams en bekijk de sneeuwradar

Op onze wintersportpagina's kun je de sneeuwradar bekijken om te zien of het sneeuw in jouw wintersportbestemming en de webcams bieden je voorpret.

Saas-Fee. Beeld: Feratel
Saas-Fee. Beeld: Feratel

Redactie

Redactie

Weernieuws-onderwerpen

Kies een onderwerp om meer te weten te komen over het weer…

Nieuwsoverzicht

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

email-black