Hoogeveen

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
/

morgen

 
/

Hooikoorts weersverwachting

Nauwelijks overlast

Maart zit er bijna op en april staat voor de deur. Een maand vol overlast voor mensen met een allergie voor berkenpollen. De komende dagen en ook de eerste dagen van april is er zeer weinig overlast. Hooguit dat er vandaag tijdens zonnige perioden wat pollen vrijkomen. Verder is het ronduit regenachtig met een stevige noordwestenwind.

De zomertijd is begonnen, maar het weer doet nog niet echt mee. Vandaag zijn er droge momenten met soms zon, waardoor er wat overlast kan ontstaan. Met name de Hazelaar en de Els kunnen nog pollen vrijgeven. Verder is het de komende week regenachtig en waait er een westelijke wind. De pollenproductie is laag en daarmee ook de overlast.

In het Paasweekend wordt het allemaal wat rustiger, droger en zonniger. De overlast kan hierdoor wat gaan toenemen door een pollentoename in de lucht. In april gaat ook de Berk bloeien die sterk allergene pollen afgeeft.
 

Verberg

De hooikoorts voor Hoogeveen de komende 7 dagen

  ma 30 di 31 wo 01 do 02 vr 03 za 04 zo 05
Bomen
Els
Hazelaar
Populier
Iep
Wilg
Berk
Beuk
Eik
Es
Cypres
  ma 30 di 31 wo 01 do 02 vr 03 za 04 zo 05
Grassen
Rogge
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Hoogeveen

Gezondheidsweer Hoogeveen

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.