Deurne

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
/ 16°

morgen

 
/ 18°

Hooikoorts weersverwachting

Overlast door graspollen

Het is overwegend droog weer met zon. Het is niet al te warm voor de tijd van het jaar, maar wel warm genoeg voor fikse productie van pollen. Vanaf donderdag is het enkele dagen vrij nat en wordt het pollen regelmatig uit de lucht gefilterd. Wel wordt het vanaf het weekend waarschijnlijk warmer.

Donderdag slaat het weer om met meer neerslag, waardoor de pollendruk zal dalen. Tot die tijd is het overwegend droog weer met vrij veel zonneschijn. De pollendruk zal tot de weeromslag hoog zijn, daarna tijdelijk lager. Op lange termijn wordt het warmer. Tijdens droge perioden zal dan de pollendruk weer hoog zijn.

Per dag zijn twee piekmomenten te verwachten. Een in de middag en een in de loop van de avond/ begin nacht. Dit heeft te maken met de dikte (hoogte) van de grenslaag (onderste laag van de atmosfeer).

Er komt momenteel veel sterk allergeen graspollen in de lucht terecht en ook worden matig allergeen pollen van de zuring en weegbree verspreidt.

 

Verberg

De hooikoorts voor Deurne de komende 7 dagen

  di 26 wo 27 do 28 vr 29 za 30 zo 31 ma 01
Bomen
Els
Hazelaar
Populier
Iep
Wilg
Berk
Beuk
Eik
Es
Cypres
  di 26 wo 27 do 28 vr 29 za 30 zo 31 ma 01
Grassen
Rogge
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Deurne

Gezondheidsweer Deurne

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.