Deurne

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
/ 25°

morgen

 
16° / 29°

Hooikoorts weersverwachting

Wisselende pollendruk

Zonnig, droog en warm zomerweer veroorzaakt gunstige condities voor de verspreiding van pollen. De warmte van dit weekend wordt afgesloten met buien die de pollendruk verminderen. Na het weekend volgt een regenachtige dag waardoor de lucht schoner wordt.

Eind augustus bloeien nog enkele grassoorten en daarnaast staan kruiden in bloei. De meeste soorten verspreiden matig tot sterk allergeen pollen. De tijd van de ambrosia breekt echter ook aan. Dit kruid verspreidt zeer sterk allergeen pollen en kan zo in het naseizoen nog flink wat hooikoortsoverlast veroorzaken.

Het weekend verloopt warm met zonnige perioden. Vooral in de avond en nacht is er kans op buien die de pollendruk verminderen. Maandag krijgen we te maken met koelere lucht en de temperatuurovergang gaat gepaard met veel bewolking en perioden met regen. Daarbij is ook kans op onweer. De dagen daarna is het licht wisselvallig weer en wordt de temperatuur licht geremd door een benedenmaatse middagtemperatuur.

Verberg

De hooikoorts voor Deurne de komende 7 dagen

  za 29 zo 30 ma 31 di 01 wo 02 do 03 vr 04
Bomen
Els
Hazelaar
Populier
Iep
Wilg
Berk
Beuk
Eik
Es
Cypres
  za 29 zo 30 ma 31 di 01 wo 02 do 03 vr 04
Grassen
Rogge
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Deurne

Gezondheidsweer Deurne

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.