Knokke

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
/

morgen

 
/ 10°

Hooikoorts weersverwachting

Meer pollen op komst

Het waait flink vanuit het westen en morgen kan wat regen vallen. Hierdoor is de lucht vrij schoon. Vanaf het weekend krijgen we een periode met droog weer en staat er minder wind. Hierdoor kan het pollen in de lucht toenemen. Het zijn vooral de Els en de Hazelaar die aan het begin van het seizoen overlast kunnen veroorzaken.

Het is maart en de eerste bomen zijn al in staat pollen af te geven. De eerste periode zijn het vooral de Elzen en de Hazelaars die overlast kunnen veroorzaken. Als de zon goed schijnt komt matig allergeen pollen vrij. Door de vrij zachte winter loopt de natuur iets voor op normaal, waardoor veel mensen al overlast kunnen ondervinden.

Vrijdag valt soms wat regen of een bui. Bovendien waait het vaak flink uit westelijke richtingen. Hierdoor komt niet veel pollen in de lucht. Vanaf het weekend krijgt een hogedrukgebied meer invloed en neemt de kans op overlast voor mensen met een pollenallergie toe.

Verberg

De hooikoorts voor Knokke de komende 7 dagen

  do 05 vr 06 za 07 zo 08 ma 09 di 10 wo 11
Bomen
Els
Hazelaar
Berk
Eik
Es
  do 05 vr 06 za 07 zo 08 ma 09 di 10 wo 11
Grassen
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Knokke

Gezondheidsweer Knokke

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.