De Haan

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
17° / 22°

morgen

 
15° / 22°

Hooikoorts weersverwachting

Hoge pollendruk

De komende dagen blijft het warm met zon en af en toe onweersbuien. Zolang er voldoende vocht is zullen planten uitbundig bloeien en dus stuifmeelkorrels aan de lucht afgeven. De pollendruk is al hoog en zal slechts lokaal en tijdelijk afnemen door een zuiverende (onweers)bui.

De pollendruk is niet altijd overal even groot. Een westenwind brengt "schone" zeelucht, waardoor in dat geval minder overlast in de kustregio's wordt verwacht. Een oosten- of zuidenwind voert daarentegen pollen van onze buurlanden aan, waardoor hooikoortsklachten alleen maar toenemen. Onweersbuien zijn er niet altijd en komen ook niet overal voor. Daarom kan de lucht slechts lokaal en tijdelijk worden gezuiverd.

De meeste grassen zijn uitgebloeid of gemaaid, maar er zijn er nog genoeg over om overlast te veroorzaken. Daarnaast wordt de tamme kastanje, door de zeer hoge temperaturen, gestimuleerd tot bloeien en kunnen last veroorzaken. Verder zijn er nog de kruiden en Linden, die mee doen aan het hooikoortsfeestje.

Verberg

De hooikoorts voor De Haan de komende 7 dagen

  zo 05 ma 06 di 07 wo 08 do 09 vr 10 za 11
Bomen
Els
Hazelaar
Berk
Eik
Es
  zo 05 ma 06 di 07 wo 08 do 09 vr 10 za 11
Grassen
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer De Haan

Gezondheidsweer De Haan

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.