Teruglezen: zo trok zware storm Eunice over het land

19 februari 2022, 12:30

Stormschade op het Haarlemmerplein in Amsterdam. Foto: Matthijs van der Linden

Storm Eunice trok langs ons land en dit leverde vrijdag op verschillende plaatsen een tijdelijke windkracht 11 op (zeer zware storm). Het hoogste uurgemiddelde van Eunice was 10 Bft en daarmee is Eunice in ons land een zware storm. De hoogste windstoot bedroeg 145 km/uur en werd zowel in Cabauw en op de Houtribdijk gemeten. Afgelopen nacht zijn geen hogere windsnelheden gemeten. Later dit weekend kunnen we opnieuw zware windstoten verwachten en mogelijk gaat het opnieuw stormen. Het live-blog is gesloten. Hieronder kun je teruglezen wat de gevolgen waren van Eunice.

Bekijk hier ons actuele weerbericht.

12:15 Hele tuinen weggevaagd

11:40 Minder producten in supermarkt

Eunice heeft niet alleen veel schade veroorzaakt. De overlast in het land is ook in de supermarkt merkbaar.

Minder producten in supermarkt

10:50 Ongekende kracht van een omvallende boom

Als een boom omvalt komt een deel van de wortelkluit omhoog. Dit huisje werd daardoor enkele meters opgetild.

Huisje door omgevallen boom opgetild

10:35 Even niet sporten

10:15 Schade opmaken

Menig schutting is gisteren gesneuveld. Als het even kan is het handig om zoveel mogelijk op te ruimen. Vooral zondagavond is de kans op zware windstoten groot en kunnen losse spullen door je tuin waaien.

De schade na storm Eunice
De schade na storm Eunice

09:25 Pas op voor loszittende takken

Vanuit het westen gaat op steeds meer plaatsen de zon schijnen. Dit nodigt natuurlijk uit om even lekker buiten te zijn of te kijken wat de stormschade is. Het waait lang niet zo hard als gisteren, maar let wel op dat loszittende takken nog uit de boom kunnen vallen.

08:30 Tijdelijk minder wind, maar we zijn er nog niet

De westenwind is nog wel duidelijk te voelen, maar het stormt niet meer. Boven land staat een matige wind, aan zee waait het hard. Het weerbeeld is daarbij vriendelijk met wolkenvelden, zon en in het noordoosten en oosten nog een paar buien. Vanavond gaat het in het zuiden opnieuw flink waaien met in Zeeland en Zuid-Holland een harde wind en zware windstoten. Daarbij valt opnieuw regen. In het noorden staat dan juist opvallend weinig wind. Zondag is het overwegend bewolkt en zijn er perioden met regen. Er staat een vrij krachtige tot harde wind. In de late middag krijgt de westkust opnieuw met zware windstoten te maken en in de avond breidt het onstuimige weer uit naar het oosten. Aan de kust is de wind stormachtig met kans op storm en (zeer) zware windstoten van 90 tot 110 km/uur. In het binnenland zijn vooral later in de avond zware windstoten van 80 tot 100 km/uur mogelijk.

0:04 Storm verlaat bijna het noorden

De storm is in het noorden nu ook al aan het afzwakken en zal komende uren ons land verlaten. We pauzeren daarom nu dit live-blog en informeren je morgenochtend weer over de nasleep van Eunice.

23:10 Hoogtepunt zware storm Eunice voorbij

Storm Eunice was een zware storm met op grote schaal urenlang windkracht 10. Tijdelijk werd op enkele plaatsen windkracht 11 gemeten, maar tot een uurgemiddelde windkracht 11 (officiële zeer zware storm) kwam het niet. De zeer zware windstoten veroorzaakten in vrijwel het hele land grote schade en hinder. De hoogst gemeten windstoten van storm Eunice op een rij:

  • Cabauw 145 km/uur

  • Houtribdijk (Enkhuizen-Lelystad) 145 km/uur

  • Hoek van Holland 141 km/uur

  • Vlieland 138 km/uur

  • Vlissingen 135 km/uur

Mogelijk komen hier begin van de nacht nog hoge waarden vanuit het noorden van het land bij. Zojuist werd in Hoogeveen al een ongekend zware windstoot van 132 km/uur gemeten. Sinds de start van de metingen in Hoogeveen (in 1990) is er niet eerder zo’n zware windstoot gemeten.

De maximale windstoten van storm Eunice op 18 februari 2022. In Cabauw en op de Houtribdijk haalde de wind uit naar 145 km/uur.
De maximale windstoten van storm Eunice op 18 februari 2022. In Cabauw en op de Houtribdijk haalde de wind uit naar 145 km/uur.

Zwaarste storm sinds januari 2018

Storm Eunice was de zwaarste storm sinds 18 januari 2018. Toen noteerde meetpunt Hoek van Holland een uur lang gemiddelde windkracht 11 met een zeer zware windstoot van 144 km/uur in Hoek van Holland. Op 28 oktober 2013 werd windkracht 11 gemeten op Vlieland met een zeer zware windstoot van 151 km/uur.

22:50 Stationsrecord voor weerstation Hoogeveen

Zojuist kwam het in Hoogeveen tot een windstoot van maarliefst 36,7 m/s, waardoor het oude record van 32,0 m/s op dit weerstation werd verbroken. In Hoogeveen wordt sinds 1990 gemeten.

22:00 Zaterdagochtend geen treindienst mogelijk

Storm Eunice heeft tot nu toe gezorgd voor grote schade aan het spoor, waardoor ProRail ook zaterdagochtend geen treinen laat rijden.

21:35 Waarschuwingen verder afgeschaald

Alleen voor de provincies Noord-Holland, Flevoland, Friesland, het IJsselmeergebied en het Waddengebied geldt nog een weeralarm, code rood. In Drenthe en Groningen geldt code oranje en in de rest van het land geldt code geel.

verderafgeschalend

21:30 In het zuiden merkbaar minder wind

In het zuiden en oosten staat nu merkbaar minder wind. Gemiddeld waait het nog krachtig, windkracht 6. Langs de kust van Zeeland en Zuid-Holland waait het nog stormachtig, maar langs de Noord-Hollandse kust, rondom het IJsselmeer en op de Waddeneilanden staat nog storm tot zware storm, windkracht 9 tot 10. Daar houdt de wind nog wel even aan en soms kan de wind nog kracht 11 bereiken.

Wind neemt van het zuiden uit af
Wind neemt van het zuiden uit af

21:00 Vrachtwagens worden geborgen

20:55 Zware storm Eunice eist vierde leven

Nadat er eerder vandaag al twee mensen overleden in Amsterdam en één in Diemen door omvallende bomen, overleed vanavond een automobilist die tegen een omgewaaide boom reed in de provincie Groningen.

20:50 Pas morgen op als je naar het bos gaat

Als je morgen naar buiten gaat voor bijvoorbeeld een wandeling, ga dan niet naar het bos. Het is daar veel te gevaarlijk door takken die nog kunnen afbreken en bomen die op omvallen staan.

Het weerbeeld morgen ziet er overigens prima uit. Op wat wolkenvelden na is het flink zonnig, maar in de (vroege) ochtend vallen vooral in het uiterste noorden en noordoosten nog buien met kans op hagel en onweer.

De westenwind neemt steeds verder in kracht af. In het Waddengebied waait het morgenochtend vroeg nog hard tot stormachtig, windkracht 7 of 8. Langs de westkust staat een harde wind en boven land wijzen de windmeters windkracht 4 of 5 aan, een matige tot vrij krachtige wind.

20:45 Noorden en noordwesten nog zeer zware windstoten

Storm Eunice raast over ons land en veroorzaakt op grote schaal zware windstoten van 100-120 km/uur en in het noorden van 110-140 km/uur. In het zuiden, midden en oosten begint de storm in de tweede helft van de avond te luwen. Tijdens buien treden soms nog wel zeer zware windstoten op van meer dan 100 km/uur.

Er trekken buien over het land, met tussendoor brede opklaringen en de temperatuur daalt naar een graad of 5 rond middernacht.

20:25 Waarschuwingen afgeschaald

Waarschuwingen afgeschaald
Waarschuwingen afgeschaald

De waarschuwingen zijn iets afgeschaald. Voor de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel geldt code geel. Voor Groningen, Drenthe en Utrecht code oranje en voor Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Friesland, IJsselmeergebied en Waddengebied geldt nog een weeralarm, code rood. Let ook in de afgeschaalde gebieden op de nog altijd aanwezige (zware) windstoten.

20:20 Overal in het land is sprake van schade

20:15 Dat wordt morgen bij daglicht puinruimen

20:00 De hoogste windstoten tot nu toe

Cabauw 145 km/uur

Houtribdijk 145 km/uur

Hoek van Holland 141 km/uur

Vlissingen 135 km/uur

Hoogeveen 132 km/uur

19:30 Langzaam rustiger, windpiek noorden volgt nog

In de Randstad en de rest van Midden-Nederland is de storm inmiddels over het hoogtepunt heen. De wind piekte daar met een stoot van 145 kilometer per uur in Utrecht, maar die snelheden zullen in deze gebieden niet meer gehaald worden.

De trend in de windsnelheid is dalende, maar soms neemt de wind weer wat in kracht toe en dan weer af, maar de algehele trend is echter dalende.

De wind neemt heel langzaam in kracht af, in het noorden is de windpiek nog zeker niet voorbij.
De wind neemt heel langzaam in kracht af, in het noorden is de windpiek nog zeker niet voorbij.

18:45 Heel langzaam neemt de wind in het zuiden af

In het zuiden van het land neemt de wind heel langzaam in kracht af. Toch is het nog onverstandig om naar buiten te gaan, want er zijn nog altijd zeer zware windstoten tot meer dan 100 km/uur mogelijk. Het zwaartepunt verschuift geleidelijk naar het noorden. Op de Waddeneilanden is de hele avond nog een zware tot zeer zware wind mogelijk (10-11 Bft). De windstoten kunnen in het noorden richting 140-150 km/uur gaan.

Heel langzaam neemt de wind vanuit het zuiden in kracht af.
Heel langzaam neemt de wind vanuit het zuiden in kracht af.

18:15 In het hele land veel schade

18:00 de ene boom na de andere sneuvelt

17:50 Het is echt gevaarlijk buiten

17:40 Vele wegen worden afgesloten door omgevallen bomen of vrachtauto's

17:20 Eunice ontregelt Nederland

112 overbelast, inmiddels twee doden (Amsterdam, Diemen) en ontelbare ontwortelde bomen.

Vele bomen omgevallen. Foto: Matthijs van der Linden
Vele bomen omgevallen. Foto: Matthijs van der Linden

17:12 NL-Alert!

NL-Alert
NL-Alert

17:00 Cabauw 145 km/uur!

Cabauw een zeer zware windstoot van 145 km/uur
Cabauw een zeer zware windstoot van 145 km/uur

16:55 Storm bereikt nu haar hoogtepunt

Zware storm Eunice raast over ons land en bereikt de komende uren het hoogtepunt. In het noordwesten is zelfs een zeer zware storm, windkracht 11 mogelijk. Er komen zeer zware windstoten tussen 100 en 120 km/uur in het binnenland en 120 tot 140 km/uur aan de kust. Op de Waddeneilanden zijn vanavond zelfs uitschieters richting 150 km/uur mogelijk! De storm houdt in het noorden het langst aan, tot begin van de nacht. 

16:50 We blijven het zeggen: blijf thuis!

16:40 Pas op voor vallende bomen!

16:30 Lastig om te blijven staan

16:20 Dak ADO Den Haag stadion begeeft het

16:15 Gebouwen huilen van de wind

16:10 Blijf binnen!

Helaas is in Amsterdam, door een omgevallen boom, een dode gevallen.

16:02 Aan de noordkant van storm Eunice zit de winter

sneeuw in Denemarken
sneeuw in Denemarken

Het sneeuwt ten noorden van de stormdepressie. Deze foto is gemaakt in Denemarken.

16:00 Pontje over het IJ vaart nog, hoelang?

15:50 Daar gaan de vrachtwagens

15:40 Eunice is officieel zware storm

Voor het eerst sinds storm Ciara op 9 februari 2020 heeft Nederland te maken met een zware storm. Onder andere de meetpunten Vlissingen en IJmuiden noteren om 15:00 uur een uurgemiddelde van windkracht 10. Daarmee is officieel sprake van een zware storm. De zwaarste windstoot tot nu toe was 141 km/uur en werd gemeten in Hoek van Holland.

Officieel zware storm met windkracht 10 langs de kust. Bron: Weeronline.
Officieel zware storm met windkracht 10 langs de kust. Bron: Weeronline.

De kans is groot dat de komende uren op meer meetpunten een uurgemiddelde windkracht 10 komt te staan. Mogelijk komt het komende uren zelfs tot een uurgemiddelde van windkracht 11, een zeer zware storm. De kans daarop is het grootst in Noord-Holland en het Waddengebied.

Windstoot van 140 km uur
Windstoot van 140 km uur

Vorige zware en zeer zware stormen

Ciara was twee jaar geleden een zware storm, maar geen zeer zware storm. De laatste keer dat het ergens in ons land zeer zwaar stormde was op 18 januari 2018. toen noteerde meetpunt Hoek van Holland een uurgemiddelde windkracht 11 met een zeer zware windstoot van 144 km/uur in Hoek van Holland.Op 3 januari 2018 kwam het ook tot een zware storm met op Vlieland een uurlang windkracht 10. Op 13 september 2017 had opnieuw Vlieland een zware storm met zeer zware windstoten tot 126 km/uur.

67e zware storm

Sinds 1910 is het de 67e keer dat het ergens in het land tot een zware storm is gekomen. Deze eeuw heeft er, met Eunice meegeteld, inmiddels 15 gehad. Het jaar 2002 had er maar liefst drie en niet alleen in 2018, maar ook in 2013 en 2000 kwamen twee zware stormen voor.De zwaarste storm ooit gemeten trok op 7 september 1944 over ons land. Toen werd een uurlang orkaankracht 12 gemeten in Vlissingen.

15:25 Oude bomen vallen nu om

15:20 Zware storm aan zee, windkracht 10

Windkracht 10 aan de kust
Windkracht 10 aan de kust

15:10 Na Eunice keert rust nog niet terug

Zware tot zeer zware storm Eunice zal vannacht ons land verlaten, maar de rust in de atmosfeer keert daarmee nog niet terug. Tot en met maandag blijft het zeer onstuimig en mogelijk komt het zelfs nog enkele keren tot storm. 

Dat het zo vaak stormt heeft alles te maken met de straalstroom. Deze straalstroom is de motor achter het ontstaan van lagedrukgebieden. Op dit moment is de straalstroom zeer krachtig ontwikkeld en ligt ze telkens over ons land heen. Dit is de oorzaak dat de ene na de andere stormdepressie ontstaat en over het Noordzeegebied heen koerst.  

15:00 Ga niet met een caravan op weg is het advies

14:50 Vierde storm een feit

Eunice officieel storm

In Vlissingen en IJmuiden is vanaf 15 uur officieel sprake van storm. Daar is een uurgemiddelde windkracht 9 gemeten. Hiermee is Eunice officieel in Nederland een storm en dit is al de vierde storm van 2022. Komende uren komt het op veel meer plekken tot storm en naar verwachting zal Eunice ook een zware storm worden (10 Bft). In het noordelijk kustgebied kan Eunice zelfs windkracht 11 bereiken (zeer zware storm).

De zwaarste windstoot tot dusver is gemeten in Vlissingen met 117 km/uur en daar is tijdelijk al windkracht 10 gemeten. Aan de kust kunnen de windstoten vanmiddag en vanavond oplopen tot 130 km/uur en in het noordelijk kustgebied lokaal zelfs 140 tot 150 km/uur. In het binnenland zijn windstoten van 110 tot 120 km/uur mogelijk.

Dudley en Corrie Eunice is al de vierde storm in dit nog prille jaar. Woensdagavond en donderdag trok Dudley over het land. Dit was de derde storm van het jaar. Op 31 januari deed Corrie Nederland aan en op 6 februari stormde het een uur op meetpunt Vlissingen.

14:30 Waterschap Zeeland in staat van paraatheid

14:25 Ook de thuisbezorgers blijven binnen

14:20 Eerste zeer zware windstoot gemeten

In Vlissingen is de eerste zeer zware windstoot gemeten. De wind haalde uit naar 108 km/uur.

Vlissingen 108 km/uur
Vlissingen 108 km/uur

14:10 Nog wat beelden uit Engeland

14:00 Inmiddels stormt het in Vlissingen en IJmuiden

Op de meetpunten Vlissingen en IJmuiden stormt het momenteel met windkracht 9. Om 15:00 uur spreken we dan officieel van storm.

Storm langs de kust
Storm langs de kust

13:50 Record zware windstoot van 195 km/uur in Engeland gemeten

13:40 Automobilisten moeten rekening houden met wisselende omstandigheden

13:10 Hier is het koufront

12:55 Zo ging het er op Londen Heathrow aan toe

12:45 Zet je schrap voor Eunice

12:40 Op steeds meer plaatsen zware windstoten

De zwaarte windstoot is nu 96 km/uur
De zwaarte windstoot is nu 96 km/uur

12:30 Dit was vanochtend in Groot-Brittannië

12:20 Rijkswaterstaat: ga niet de weg op!

12:10 KNVB schrapt alle wedstrijden vandaag

12:00 De impact van een zware storm

Zware tot zeer zware stormen komen eens in de paar jaar voor in ons land en veroorzaken vele miljoenen euros schade. Zo veroorzaakte de zeer zware storm van oktober 2013 maar liefst 95 miljoen euro schade. In januari 2007 veroorzaakte een zware storm zelfs 214 miljoen euro schade. Naast schade komt er vaak veel hinder voor in het verkeer.

Lees hier meer!

WOL 1920-1080 Storm Eunice Code rood

11:15 De storm begint met een buienlijn

Volg hier de radar, want de storm begint met een felle buienlijn. Nadat de buienlijn gepasseerd is, breekt de zon door. Dat is het moment dat de storm begint.

11:00 Wat kan je nog doen voordat het gaat stormen

De storm zelf valt niet te vermijden, maar we kunnen wel zorgen dat we minder last ondervinden. Haal spullen rond je huis naar binnen of zet ze vast. Denk daarbij aan tuinmeubelen, een trampoline en vergeet niet je vuilnisbak. Een losse barbecue gaat zonder pardon tegen de grond en speelgoed of een lege gieter liggen in korte tijd bij de buren in de tuin. Ook kan het handig zijn om wankele potten binnen te zetten en ook plantenbakken aan je balkonrand of in de vensterbank zijn niet altijd veilig. Daarbij geldt, hoe hoger je woont, des te harder waait de wind rond je huis en komen spullen daardoor ook harder aan.

Meer tips lees je hier.

10:40 Op de Wadden al zware windstoten

Op de Waddeneilanden komen inmiddels al zware windstoten voor van meer dan 75 km/uur. De zwaarste windstoot tot nu toe is 82 km/uur en werd gemeten op Vlieland. De komende uren neemt de wind verder in kracht toe.

De maximale windstoten tot 10:40 uur
De maximale windstoten tot 10:40 uur

10:00 Code rood!

Het is inmiddels code rood in het westen en noordwesten
Het is inmiddels code rood in het westen en noordwesten

Het is inmiddels in deel van het land code rood. Code rood geldt voor Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Friesland, IJsselmeergebied en de Waddeneilanden. Elders geldt code oranje en voor Limburg geldt code geel.

9:45 wind neemt geleidelijk in kracht toe

Na een rustige start van de dag neemt de wind langzaam in kracht toe. De zuiden- tot zuidwestenwind is matig boven land, 3-4 Bft, en vrij krachtig tot krachtig in de kustprovincies, kracht 5 tot 6. Alleen op Texel waait het hard, kracht 7. Wat windstoten betreft is het nog 'stilte voor de storm', want boven land komen de windstoten nog niet boven de 50 km/uur uit. Aan zee zijn er nu windstoten rond 60 km/uur.

9:05 Let op of je bestelling wel komt

Komt je bestelling wel?
Komt je bestelling wel?

6:45 Update verwachting storm Eunice

Lees hier een uitgebreide verwachting over het verloop van storm Eunice. Daarnaast praten we je bij over de overlast, schade en het hoogwater dat wordt verwacht.

Zo heftig wordt storm Eunice vandaag.

Er is grote kans op aanzienlijke overlast. Bij deze windstoten kan gemakkelijk schade ontstaan aan gebouwen en door omvallende bomen. Ook het verkeer zal grote hinder ondervinden. Ga zeker niet met een aanhanger op pad en pas extra op bij bruggen, dijken en open vlaktes. Nog beter is het om vrijdagmiddag en -avond helemaal niet de weg op te gaan. Vanaf 14:00 rijden er geen treinen meer en er wordt grote hinder voor het vliegverkeer verwacht.

WOL Storm Eunice risico-s

Lees ook onze actuele waarschuwing en ons uitgebreide weerbericht.

Woensdagavond, afgelopen nacht en vandaag hadden we te maken met storm Dudley. Dit was al de derde storm van het jaar.

22:35 Live-blog gepauzeerd

Vrijdagochtend volgen meer updates in dit live-blog en in de loop van de dag schakelen we, net als de wind, in een beduidend hogere versnelling.

21:15 Aantal scholen dicht

Een aantal hogescholen en middelbare scholen in vooral de Randstad geeft aan morgen geen 'fysiek onderwijs' te geven. Sommigen zijn alleen in de ochtend open.

20:45 Vertragingen en annuleringen op Schiphol

Er is grote kans op vertragingen in het vliegverkeer, onder andere op Schiphol. KLM schrapt uit voorzorg al 167 vluchten. Andere maatschappijen verwachten vrijdagochtend meer duidelijkheid te kunnen geven.

18:30 Vanaf 14:00 uur geen treinverkeer

De Nederlandse Spoorwegen en ProRail melden dat er morgen vanaf 14:00 uur geen treinen meer rijden. Tot 14:00 uur rijden er minder treinen.

17:00 Dudley eerder vandaag in Hamburg

Een golf sloeg de voorruiten van een veerboot op de Elbe kapot. Storm Dudley werd overigens in Duitsland Ylenia genoemd. Voor Nederland trekt het KNMI op samen met de weerdiensten van de Ierse en Britse overheid.

Hier leggen we uit waarom sommige stormen in Nederland een naam krijgen.

15:20 Bereid je vandaag nog voor op storm Eunice

Wil je stormschade morgen beperken? Sommigen dingen kun je nu zelf al doen. In dit artikel geven we je tips.

14:25 start live-blog: code oranje afgekondigd

Er geldt code oranje voor heel Nederland met uitzondering van Limburg. Voor de westelijke kustprovincies, inclusief de Wadden en Friesland al vanaf 14:00 uur. In Oost-Nederland vanaf 16:00 uur.

Uitgebreide verwachting

Vrijdagochtend is het bewolkt en er valt enige tijd regen. De zuidwestenwind neemt al geleidelijk in kracht toe. Aan het einde van de ochtend waait landinwaarts een (vrij) krachtige zuidwestenwind (5 of 6 Bft.) en langs de kust waait het dan op veel plaatsen al stormachtig, 8 Bft. De windstoten liggen dan tussen 75 km/uur landinwaarts en circa 100 km/uur aan zee.

In de eerste middaguren wordt het droog met geregeld zon en neemt de wind snel in kracht toe. Langs de westkust is vanaf circa 13:00 uur op veel plaatsen sprake van zuidwesterstorm, 9 Bft. Tussen 13:00 en 16:00 blijft de wind geleidelijk toenemen. Tijdens het hoogtepunt tussen 16:00 en 19:00 staat langs de westkust en rond het IJsselmeer zware storm, 10 Bft., met pal aan zee windstoten tussen 120 en 130 km/uur. In de kustprovincies waait het stormachtig of is sprake van storm, 8 of 9 Bft., met windstoten tussen 100 en 120 km/uur. Dieper landinwaarts is geen sprake van storm, maar kunnen windstoten wel 90 tot 110 km/uur halen.

WOL wind 220217-100

Lees de definities van storm en zware windstoten.

Eind van de middag en in de avond trekt Eunice ten noorden van ons land oostwaarts richting het noorden van Denemarken. De wind draait dan naar het westen. Langs de (zuid)westkust en in het zuiden neemt de wind dan wat in kracht af, de noordelijke provincies beleven juist dan het hoogtepunt. Langs de noordkust is dan enige tijd sprake van zware tot zeer zware storm, windkracht 10 of 11, met windstoten pal aan zee tussen 130 en 140 km/uur. In Friesland, Groningen, de kop van Overijssel en delen van Drenthe is sprake van storm, 9 Bft, met windstoten tot 120 km/uur. Vanaf circa 22:00 begint vanuit het westen ook in het noorden de wind geleidelijk af te nemen.

Voor de verdere vooruitzichten kan je uiteraard terecht in ons uitgebreide weerbericht.

Stormnamen 2020-2021
Stormnamen 2020-2021

Redactie

Redactie

Weernieuws-onderwerpen

Kies een onderwerp om meer te weten te komen over het weer…

Nieuwsoverzicht

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

email-black