Rijswijk

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
/

morgen

 
/

Hooikoorts weersverwachting

Buien zorgen voor weinig overlast

De komende dagen is het licht wisselvallig met stapelwolken, zon en buien. De buien zorgen ervoor dat de pollen uit de lucht worden gehaald. Het zijn vooral de Elzen en de Hazelaars die aan het begin van het seizoen de dienst uitmaken en voor overlast kunnen zorgen.

Maart staat op de kalender en daardoor nemen ook de klachten van hooikoortspatiënten toe. De eerste periode zijn het vooral de Elzen en de Hazelaars die zich zullen laten gelden. Vooral tussen de buien door als de zon goed schijnt komt matig allergeen pollen vrij. Door de niet al te hoogstaande winter loopt de natuur iets voor op normaal, waardoor veel mensen al overlast kunnen ondervinden.

Het weer lijkt nog niet zijn best te doen om de pollenverspreiding te versterken. De komende dagen liggen de temperatuur met 7 graden rond de normaal en wisselen buien, stapelwolken en zon elkaar af. De buien zorgen meestal voor uitspoeling. De buien zijn echter ook lokaal en zullen niet overal het gewenste effect hebben. Richting het weekend lijkt een hogedrukgebied meer invloed te krijgen en neemt de kans op meer overlast toe.

Verberg

De hooikoorts voor Rijswijk de komende 7 dagen

  ma 02 di 03 wo 04 do 05 vr 06 za 07 zo 08
Bomen
Els
Hazelaar
Populier
Iep
Wilg
Berk
Beuk
Eik
Es
Cypres
  ma 02 di 03 wo 04 do 05 vr 06 za 07 zo 08
Grassen
Rogge
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Rijswijk

Gezondheidsweer Rijswijk

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.