Rijswijk

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
15° / 21°

morgen

 
15° / 26°

Hooikoorts weersverwachting

Overlast houdt aan

In eerste instantie is het nog vrij zonnig en vrij warm. De overlast van pollen blijft daardoor groot. Vanaf woensdag wordt het tijdelijk wisselvallig met lagere temperaturen en af en toe wat buien. Richting het weekend wordt het weer warmer met meer zon en hogere temperaturen en een toenemende pollendruk.

Na een zeer warme week waarin de overlast van pollen groot was, wordt het halverwege de week iets aangenamer. Vandaag en morgen hebben we nog te maken met zon en vrij hoge temperaturen. Er is later op dinsdag wel kan op een aantal verfrissende onweersbuien. Lokaal vindt er dan verlichting plaats, maar er zijn ook plaatsen waar weinig of geen buien vallen.

Vanaf woensdag is het met een noordwestenwind een stuk frisser met een aantal buien. Er zijn meer wolken dan zon en dit zorgt voor minder overlast. De grassen zullen de komende weken nog voor overlast zorgen, hoewel ze wel op hun einde lopen. Langzaam komen de kruiden tot bloei en die gaan de komende maanden voor overlast zorgen.

Verberg

De hooikoorts voor Rijswijk de komende 7 dagen

  ma 06 di 07 wo 08 do 09 vr 10 za 11 zo 12
Bomen
Els
Hazelaar
Populier
Iep
Wilg
Berk
Beuk
Eik
Es
Cypres
  ma 06 di 07 wo 08 do 09 vr 10 za 11 zo 12
Grassen
Rogge
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Rijswijk

Gezondheidsweer Rijswijk

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.