Mol

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
/ 18°

morgen

 
/ 20°

Hooikoorts weersverwachting

Soms redelijk veel pollen

Een lagedrukgebied boven de Noordzee zorgt voor vrij koel en wisselvallig weer. Hierdoor valt de overlast door pollen erg mee. Op sommige dagen is de luchtdruk wat hoger, blijft het op veel plaatsen droog en laat de zon zich vaker zien. De pollendruk valt dan opeens een stuk hoger uit.

De grootste veroorzaker van klachten is op dit moment de bijvoet. Ook de grassen zijn nog niet helemaal uitgebloeid, maar de hoeveelheid pollen is wel op zijn retour. Voorzichtig breekt het bloeiseizoen van de ambrosia aan waardoor een nieuwe periode aanbreekt waarin tijdens droog en zonnig weer kans is op heftige hooikoortsverschijnselen.

In een periode met vrij wisselvallig en koel weer zal de mate waarin mensen hooikoortsklachten ondervinden een stuk lager zijn dan in een gemiddelde augustusmaand. Er zijn ook dagen waarop de zon vaker schijnt en het overwegend droog blijft en dan komt al snel pollen in de lucht.

Verberg

De hooikoorts voor Mol de komende 7 dagen

  za 23 zo 24 ma 25 di 26 wo 27 do 28 vr 29
Bomen
Els
Hazelaar
Berk
Eik
Es
  za 23 zo 24 ma 25 di 26 wo 27 do 28 vr 29
Grassen
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Mol

Gezondheidsweer Mol

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.