Mysteryland

Aftellen naar Mysteryland

Datum is nog niet bekend

?

Dagen

?

Uren

?

Min

?

Sec

Het gemiddelde weer in Augustus in Hoofddorp

Klimaatdata gebaseerd op de laatste 10 jaar.

15° / 22°
Evenement countdown
rain-2

Redelijk veel regen

60.0 mm per maand
wind-3

Matige wind

4 bft gem. windkracht
sun-2

Redelijk zonnig

maximaal 8 uur per dag
health_uvindex_7

Je huid kan snel verbranden

(binnen 10-25 min).

Weersverwachting voor Mysteryland

De weersverwachting voor Mysteryland is helaas nog niet bekend. We raden je aan om terug te komen wanneer het evenement binnen 14 dagen plaatsvindt! Je kan wel het weer op locatie bekijken:

Weer Hoofddorp

Over Mysteryland

Ben jij klaar voor de ultieme festivalervaring? Kom dan naar Festival Mysteryland! Het festival vindt elk jaar plaats in het prachtige landschap van de Haarlemmermeer, waar meer dan 100.000 bezoekers kunnen genieten van drie bijzondere dagen vol muziek, kunst en culinaire hoogstandjes.

Op Festival Mysteryland treden meer dan 250 nationale en internationale artiesten op verspreid over 16 podia. Of je nu van house, techno, hip-hop of pop houdt, er is altijd wel iets wat bij jou past. Daarnaast biedt Mysteryland een grote variatie aan kunstinstallaties, theatervoorstellingen en workshops. Er is een creatieve markt waar lokale en internationale kunstenaars hun werk tonen. En natuurlijk zijn er eetkraampjes waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes uit verschillende delen van de wereld.

Mysteryland is niet alleen een festival, het is een waar spektakel. Elk jaar wordt er een bepaald thema gekozen en wordt er alles aan gedaan om dit zo goed mogelijk neer te zetten. In voorgaande jaren waren de thema's bijvoorbeeld "The Big Top", "We Are Electric" en "The Circus". Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals yoga-sessies en een silent disco.

https://www.mysteryland.nl

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven