Lowlands

Aftellen naar Lowlands

Datum is nog niet bekend

?

Dagen

?

Uren

?

Min

?

Sec

Het gemiddelde weer in Augustus in Biddinghuizen

Klimaatdata gebaseerd op de laatste 10 jaar.

13° / 23°
Evenement countdown
rain-1

Weinig regen

39.0 mm per maand
wind-2

Matige wind

3 bft gem. windkracht
sun-2

Redelijk zonnig

maximaal 8 uur per dag
health_uvindex_7

Je huid kan snel verbranden

(binnen 10-25 min).

Weersverwachting voor Lowlands

De weersverwachting voor Lowlands is helaas nog niet bekend. We raden je aan om terug te komen wanneer het evenement binnen 14 dagen plaatsvindt! Je kan wel het weer op locatie bekijken:

Weer Biddinghuizen

Over Lowlands

Lowlands is een jaarlijks muziek- en kunstfestival dat in de huidige opzet sinds 1993 wordt gehouden in Biddinghuizen, Nederland. Het festival trekt elk jaar tienduizenden bezoekers en biedt een mix van verschillende muziekgenres, waaronder rock, pop, elektronische muziek, hiphop en jazz. Naast muziek biedt Lowlands ook een breed scala aan andere culturele activiteiten, zoals theater, comedy, film en beeldende kunst.

Het festivalterrein is verdeeld in verschillende zones met elk hun eigen sfeer en programmering. Lowlands heeft door de jaren heen veel bekende artiesten en bands op het podium gehad, waaronder Coldplay, Foo Fighters, Gorillaz, Billie Eilish en Tame Impala. Het festival staat bekend om zijn creatieve en avontuurlijke sfeer en wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende festivals van Nederland.

https://lowlands.nl

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven