Kou

Weer Banzkow

Neerslagradar

Neerslagverwachting en weersverwachting voor Banzkow

Neerslaggrafiek

Neerslagverwachting voor de komende 2 uur in Banzkow

24- uurs neerslagverwachting

Zon

Zonverwachting voor de komende 24 uur in Banzkow

UV:

health_uvindex_3
Zon komende 7 dagen

Weerbericht Duitsland

Nog een paar dagen koud lenteweer

23 apr 2024 13:49 uur

Het is nog een aantal dagen koud en wisselvallig lenteweer in Duitsland. Talrijke buien trekken over en daarbij valt regionaal zelfs sneeuw! Tussen de buien door schijnt soms de zon. De maxima komen met voldoende zon in het laagland uit rond 10 graden, maar hogerop is het in plaatsen zoals Winterberg slechts een graad of 3. Tijdens buien is het nog kouder en valt (natte) sneeuw. 's Nachts ligt de temperatuur rond het vriespunt.

Vanaf vrijdag voert een zuidelijke wind zachtere lucht aan. Op vrijdag zelf stijgt de temperatuur een paar graden, maar in het weekend schiet de temperatuur echt omhoog. Het wordt 15-20 graden! Dat zijn vrij normale temperaturen voor eind april, maar na de koude lenteweken zal het heerlijk aanvoelen. In Berlijn kan het zondag zelfs 22 graden worden! Daar komt bij dat het dit weekend overwegend droog en zonnig is. Er ontstaan wel stapelwolken, maar slechts lokaal mondt dit uit in een bui.

Na het weekend neemt de kans op een lokale stevige regen- of onweersbui toe, maar er blijven ook flinke zonnige perioden. Het wordt op veel plaatsen warm met maxima rond 20 graden. Op de meeste plaatsen is het eind april en begin mei normaal 17 à 18 graden.

Weersinvloed op gezondheidsklachten

Wat is vandaag de weersinvloed op gezondheidsklachten in Banzkow?

Meerdaagse gezondheidsverwachting

Klimaat April

Hier zie je het gemiddelde weer voor Banzkow.

min. temp

4°

max. temp

13°

neerslag

rain-2

wind

wind-2

zon

sun-3

uv-index

health_uvindex_5

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven