Win een jaarabonnement op Salt magazine!

18 april 2021, 08:01

Advertorial
foto tbv nieuwsbrief actie met Salt

Het is april en daarmee is het outdoor seizoen begonnen. De eerste helft van de maand was wisselvallig en koud voor de tijd van het jaar, maar de komende dagen is het wat warmer. De Salt community verleidt en inspireert over een actief, avontuurlijk en duurzaam leven. Het belangrijkste speerpunt van Salt is het vuistdikke magazine. Voor de echte buitenliefhebbers geeft Weeronline tien jaarabonnementen op het Salt Magazine weg t.w.v. € 39,99.

Doe direct mee!

Dit met liefde gemaakte lifestyle magazine verschijnt vier keer per jaar (elk seizoen) en is minimaal 148 pagina’s dik. Een must read voor iedereen die een avontuurlijk, actief en duurzaam leven najaagt. Zonder ‘gloss’, gewoon puur, rauw en eerlijk maar wel met goede smaak.

Kersverse lente-editie vol kleur

In de nieuwe Salt heeft iedere pagina een flinke lik verf gekregen, letterlijk. Maar ook figuurlijk door de onderwerpen. Zoals o.a. een interview met een van de meest kleurrijke figuren uit de wielersport, Laurens ten Dam. Ook sprak de redactie met vier mensen die na een zwart gat hun leven toch weer kleur wisten te geven en vind je een verzameling van tien prachtige dwaalroutes met couleur locale om wandelend of met de fiets doorheen te struinen.

lente-editie Sale, nieuwsbrief witactie
lente-editie Sale, nieuwsbrief witactie

De lente-editie van dit jaar van Salt magazine.

Lees meer over Salt.

Hoe doe je mee?

Schrijf je via deze link vóór 20 april 2021 in voor de Weeronline nieuwsbrief. Je maakt dan direct kans op een gratis jaarabonnement!

Ben je al ingeschreven op de Weeronline nieuwsbrief? Geen probleem! Schrijf je nogmaals in en je maakt gewoon kans. Wij zorgen ervoor dat je onze nieuwsbrieven niet dubbel krijgt.

Johnny Willemsen

Johnny Willemsen

Meteoroloog

Weernieuws-onderwerpen

Kies een onderwerp om meer te weten te komen over het weer…

Nieuwsoverzicht

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven