Zo ontspan je deze lente het beste in je tuin, weer of geen weer

20 maart 2021, 09:05

Advertorial
Ontspannen in hottub in de tuin

Ken je dat? Je hopt van (digitale) meeting naar meeting en tussendoor probeer je ook nog werk uit te voeren. Daarnaast moet je jouw gezin draaiend houden en ben je druk met van alles en nog wat dat ‘moet’ gebeuren. Het resultaat: stress! Tijd voor een relaxmomentje! Waar kun je nu beter ontspannen dan vanuit je hottub of privé-sauna in je eigen tuin? Weer of geen weer!

De tuin is dé plek bij uitstek om een moment van ontspanning te beleven. In elk seizoen en bij elk weertype vind je de broodnodige afleiding en manieren om te ontspannen. Bij mooi weer kun je lekker tuinieren of relaxen op je terras. Zowel met je handen werken als relaxen zorgt ervoor dat je jouw hoofd leeg maakt en ontstresst! 

Hottub in grote achtertuin kan ook bij minder weer
Hottub in grote achtertuin kan ook bij minder weer

Maar een ultiem moment van ontspanning beleef je vanuit je eigen hottub! En het mooie is: daar hoeft het geen mooi weer voor te zijn. Ook als er sneeuwvlokjes dwarrelen, het onstuimig is of het pijpenstelen regent kom je tot rust in jouw eigen tuin. Elk moment is geschikt voor een warm bad. De groene omgeving, de frisse lucht en het warme water vormen de ideale basis voor jouw relaxmomentje!

Kom tot rust met een Welvaere hottub of sauna

Met de ‘Ducktubs’ van Welvaere ontspan je optimaal in je eigen tuin en beleef je unieke momenten en plezier. Of kies voor een andere vorm van ontspanning in jouw eigen buitensauna. Over hoe jij deze lente kan ontspannen met een Ducktub hottub of een heerlijke barrelsauna lees je meer bij Welvaere

Sauna Welvaere
Sauna Welvaere

Dit artikel is gesponsord door Welvaere.

Redactie

Redactie

Weernieuws-onderwerpen

Kies een onderwerp om meer te weten te komen over het weer…

Nieuwsoverzicht

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven