Nieuw! Weeronline vergrendelscherm widgets voor iOS

10 juli 2024, 10:30

Advertorial

Heb jij een iPhone? Dan kan je nu een Weeronline widget toevoegen op je vergrendelscherm! Hieronder zie je hoe je dit doet en wat de mogelijkheden zijn.

Er zijn vier widgets die je kan toevoegen: het weercijfer, weericoon en temperatuur, windkracht en windrichting, neerslag. Alle vier gelden ze voor het komende uur.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om een widget toe te voegen achter de datum. Hierbij zijn er zelfs vijf opties: weercijfer met uitleg, windkracht en windrichting, neerslag, temperatuur en gevoelstemperatuur, temperatuur en locatie.

Let op! De widgets werken niet op oude iPhones, omdat je minimaal iOS 16 nodig hebt. Is jouw iPhone minder dan drie jaar oud dan is de kans groot dat je iOS 16 of iOS 17 gebruikt en je de widgets dus kan gebruiken. Voor sommige widgets is Weeronline Premium nodig. Met Weeronline Premium heb je o.a. ook geen reclame meer in de Weeronline app.

Hoe je deze widgets toevoegt zie je in onderstaande video:

Toevoegen via 'instellingen'

Wat ook kan is widgets toevoegen via je instellingen. Ga naar 'instellingen' en vervolgens naar 'achtergrond'. Daar tik je op de afbeelding van je huidige achtergrond waar 'Pas aan' op staat.

Johnny Willemsen

Johnny Willemsen

Meteoroloog

Weernieuws-onderwerpen

Kies een onderwerp om meer te weten te komen over het weer…

Nieuwsoverzicht

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven