Libéma Open

Aftellen naar Libéma Open

Datum is nog niet bekend

?

Dagen

?

Uren

?

Min

?

Sec

Het gemiddelde weer in Juni in Rosmalen

Klimaatdata gebaseerd op de laatste 10 jaar.

12° / 22°
Evenement countdown
rain-1

Weinig regen

39.0 mm per maand
wind-2

Matige wind

3 bft gem. windkracht
sun-2

Redelijk zonnig

maximaal 9 uur per dag
health_uvindex_7

Je huid kan in volle zon zeer snel verbranden

(binnen 10-20 min).

Weersverwachting voor Libéma Open

De weersverwachting voor Libéma Open is helaas nog niet bekend. We raden je aan om terug te komen wanneer het evenement binnen 14 dagen plaatsvindt! Je kan wel het weer op locatie bekijken:

Weer Rosmalen

Over Libéma Open

Libéma Open is een jaarlijks terugkerend tennistoernooi dat plaatsvindt in het Autotron Rosmalen in Nederland. Dit evenement is onderdeel van de ATP World Tour en de WTA Tour en wordt gespeeld op grasbanen, waardoor het een belangrijk toernooi is ter voorbereiding op Wimbledon.

Het toernooi trekt elk jaar enkele van de beste tennisspelers en -speelsters van over de hele wereld aan, die strijden om de titel in zowel het enkelspel als het dubbelspel. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1990, heeft Sport Libéma Open zich gevestigd als een geliefd evenement onder zowel spelers als fans.

Naast het hoge niveau van tennis dat op de banen te zien is, biedt Sport Libéma Open ook een geweldige atmosfeer voor toeschouwers. Met verschillende eet- en drinkgelegenheden en activiteiten voor het hele gezin, is het toernooi meer dan alleen een sportevenement.

https://libema-open.nl

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven