Loveland van Oranje Festival

Aftellen naar Loveland van Oranje Festival

Datum is nog niet bekend

?

Dagen

?

Uren

?

Min

?

Sec

Weersverwachting voor Loveland van Oranje Festival

De weersverwachting voor Loveland van Oranje Festival is helaas nog niet bekend. We raden je aan om terug te komen wanneer het evenement binnen 14 dagen plaatsvindt! Je kan wel het weer op locatie bekijken:

Weer Amsterdam

Over Loveland van Oranje Festival

Loveland van Oranje Festival is Amsterdams langstlopende dancefestival ter ere van het hoofd van de koninklijke familie. De allereerste editie vond plaats in 1995, toen nog Loveland Queensday, op de Nieuwmarkt in het hart van onze hoofdstad. 

Na meerdere omzwervingen streek het festival neer in het Meerpark in Amsterdam-Oost. Daar ontvangt Loveland van Oranje Festival sinds 2015 jaarlijks duizenden feestgangers die het Oranjefeest komen vieren.

Het evenement bestaat uit meerdere podia en richt zich op elektronische muziek met de focus op house en techno. De artiesten op de lineup van Loveland van Oranje Festival zijn een mix van gerenommeerde buitenlandse sterren, de beste acts van eigen bodem en aanstormend, lokaal talent.

Het festival wordt georganiseerd door Loveland Events. Loveland behoort tot de pioniers van de hedendaagse dance- en festivalcultuur en is de organisatie achter onder andere Loveland Festival en 909 Festival.

https://loveland.nl/van-oranje/

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven