Weerbericht Nederland

Zon en sluierbewolking

Zeist (weeronline.nl), 17 april 2014 - Laatste update: 02:00

Vandaag is er nog veel ruimte voor de zon, maar sluierbewolking verraadt dat een storing nadert. Er waait een stevige zuidwestenwind en het wordt 14 tot 19 graden. Eind van de middag raakt het in het noorden geheel bewolkt. Vanavond en vannacht passeert vanuit het noordwesten een regenzone. Morgen wordt het een frisse dag met kans op een enkele bui.

Vandaag zijn er zonnige perioden, maar trekken ook velden sluierbewolking over. Soms is de bewolking dik genoeg om de zon af te schermen. Het wordt 14 graden op de Wadden tot lokaal 19 graden in het zuidoosten en er staat een matige tot krachtige zuidwestenwind.

Eind van de middag wordt het in het noorden bewolkt en in de avond en nacht trekt vanuit het noordwesten een regengebied over het land. Het koelt af naar een graad of 7.

Morgen wordt het een frisse dag met maxima rond 13 graden en valt hier en daar een lichte bui. Een frisse noordwestenwind maakt het er niet warmer op.

Tijdens het paasweekend moeten we rekening houden met buien. De timing en positie van de buien is nog onzeker.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg ons dan op facebook en twitter.


Jaco van Wezel Jaco van Wezel Meteoroloog
Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.