Weerbericht Nederland

Overdag soms zon en een bui

Zeist (weeronline.nl), 1 februari 2015 - Laatste update: 02:00

Overdag is er vrij veel bewolking met vooral in het zuiden amper zon en een beetje regen. In de rest van het land blijft de neerslag beperkt tot een lokale bui en kan soms de zon doorbreken. De middagtemperatuur ligt op 4 of 5 graden.

Vannacht is kan het op verschillende plaatsen glad zijn door bevriezing. In het zuiden en westen komen buien voor waardoor de eventuele gladheid per plaats sterk kan verschillen.

Overdag heeft het zuiden en zuidwesten met vrij veel bewolking te maken en kan het een beetje regenen. Verder naar het noorden breekt zo nu en dan de zon door en blijft de neerslag beperkt tot een lokale bui. De wind draait vanmiddag naar het noordwesten en het wordt zo’n 4-5 graden.

Maandag en dinsdag blijft het licht wisselvallig winterweer met veel wolkenvelden en tussendoor zon. Af en toe valt er wat neerslag en omdat het in de nacht licht vriest, is in de avond, nacht en ochtend kans op gladheid door bevriezing. Overdag stijgt de temperatuur naar een graad of 4.

De dagen daarna stijgt de kans op een droge dag. Het wordt wat kouder en de temperatuur komt overdag maar met moeite boven het vriespunt

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.


Matthijs van der Linden Matthijs van der Linden Meteoroloog
Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.