Wintersportseizoen van start

10 november 2022, 14:01

Wintersportseizoen 2022-2023 van start. Foto: Adobe Stock / Witchcraft

De winter staat voor deur en misschien kijk je al reikhalzend uit naar jouw wintersportvakantie. Bij Weeronline zijn wij ook weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Op onze wintersportpagina vind je al informatie die je nodig hebt en vanaf nu kun je elke week een vers wintersportweerbericht voor de Alpen verwachten. In het hoogseizoen publiceren we zeker twee keer in de week een verse verwachting. Ook voorzien we je van allerlei achtergrondverhalen. Lees bijvoorbeeld ons artikel: Zo bereid je jezelf voor op de wintersport.

Sneeuwseintje voor jouw locatie

Heb jij jouw wintersportbestemming al uitgekozen? Dan is het natuurlijk leuk om op de hoogte te blijven van de sneeuwval op die locatie. Hiervoor kun je gebruik maken van onze service Sneeuwseintje. Om dit te doen zoek je op Weeronline jouw wintersportlocatie op en ga je naar het wintersportweer. Daar vul je jouw gegevens in en kun je gelijk ook kiezen om de Wintersport-nieuwsbrief met onze artikelen te ontvangen. Hier doe je dit bijvoorbeeld voor Sölden.

Wil je geen sneeuwseintje, maar wel onze wintersport nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Geniet van webcams en bekijk de sneeuwradar

Op onze wintersportpagina's kun je de sneeuwradar bekijken om te zien of het sneeuw in jouw wintersportbestemming en de webcams bieden je voorpret.

In Saas-Fee is het al opgeklaard. Beeld: Feratel
In Saas-Fee is het al opgeklaard. Beeld: Feratel

Redactie

Redactie

Weernieuws-onderwerpen

Kies een onderwerp om meer te weten te komen over het weer…

Nieuwsoverzicht

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

email-black