Weeronline
Weeronline
  Center Parcs

  Uitwaaien aan de Noordzee: win een weekendje Center Parcs!

  Aangemaakt: 30 okt 2019, 10:39 uur

  Deze herfst uitwaaien in Zandvoort? Of liever een weekendje naar een ander park van Center Parcs naar keuze? Schrijf je nu in voor de Weeronline nieuwsbrief en maak kans op één van de vijf weekendjes weg.

  Center Parcs Park Zandvoort is gelegen vlakbij het brede Noordzeestrand. Een ideale plek om even lekker uit te waaien. Een dagje naar de stad kan ook. In een wip ben je in Haarlem of Amsterdam.

  Tip op het park zelf: eind september werd de nieuwe wildwaterbaan geopend door Maarten van der Weijden. Suis naar beneden door een tropisch decor van palmbomen en exotische planten, op deze snelle rivier van 116 meter.

  Trekt de Noordzee je niet of woon je er al vlakbij? Kies dan voor een ander Center Parcs park in Nederland, België of Duitsland.

  Geniet van echt even samen zijn met je familie of vrienden en geniet van de natuur, aqua mundo en alle andere activiteiten op het park.

  Wat moet je doen?

  Schrijf je voor 11 november in op de gratis Weeronline nieuwsbrief. Hierin vind je de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer! Onder de nieuwe abonnees verloten we 5x een Center Parcs weekend naar keuze in Nederland, België of Duitsland.

  Schrijf je in en win!

  Foto: Center Parcs

  Door: Johnny Willemsen