Weeronline
Weeronline
  Rainlegs product

  Rainlegs! Kom droog en veilig de natte dagen door

  Aangemaakt: 09 nov 2020, 13:56 uur

  De herfst en dat betekent regelmatig regen. Het is heel vervelend om naar een afspraak te moeten en daar zeiknat aan te komen. Vroeger was het te veel gedoe om een oncomfortabel regenpak aan te trekken. Maar gelukkig heeft Rainlegs daar een ideale oplossing voor bedacht. In samenwerking met Rainlegs mochten wij deze oplossing 20x weggeven!

  Deze actie is helaas afgelopen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van volgende winacties. 

  In de herfstmaanden valt gemiddeld de meeste neerslag, circa 80 mm per maand. Wees daarop voorbereid met de Rainlegs Reflective. Een halve regenbroek van hoogwaardig materiaal die ervoor zorgt dat de belangrijkste gedeelten van je benen en knieen comfortabel warm en droog blijven. Ook is de Rainleg ideaal om onderweg mee te nemen. Geen last meer van doordrenkte broeken!

  Een ander kenmerk van de herfst en winter is dat de zon steeds later op komt en steeds eerder onder gaat. Een groot deel van de dag is het daardoor behoorlijk donker. De Rainlegs Reflective zorgt ervoor dat je ook in de donkerste momenten zichtbaar bent in het verkeer. Als er maar een beetje regen op de Rainlegs valt, licht deze bijzonder fel op. Be safe & be seen!

  Rainlegs nacht

  Helaas is deze winactie afgelopen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe winacties? Schrijf je dan gratis in voor de tweewekelijkse Weeronline nieuwsbrief.

  Meer weten over het merk Rainlegs? Neem dan zeker een kijkje op Rainlegs.

  Bekijk hieronder de meest relevante video’s over het weer

  Door: Jeroen van Keeken