Rainlegs! Kom droog en veilig de natte dagen door

13 februari 2022, 09:50

Rainlegs Reflective, rainlegs.com

Vroeger was het te veel gedoe om een oncomfortabel regenpak aan te trekken en als het flink waait is een paraplu onbruikbaar. Maar gelukkig heeft Rainlegs daar een ideale oplossing voor bedacht. In samenwerking met Rainlegs mochten wij deze oplossing 20x weggeven! De winactie is inmiddels afgelopen.

De Rainlegs Reflective is een halve regenbroek van hoogwaardig materiaal die ervoor zorgt dat de belangrijkste gedeelten van je benen en knieën comfortabel warm en droog blijven. Ook is de Rainleg ideaal om onderweg mee te nemen. Geen last meer van doordrenkte broeken!

In de winter komt de zon laat op en gaat vroeg weer onder. Een groot deel van de dag is het daardoor behoorlijk donker, zeker tijdens regenachtig weer. De Rainlegs Reflective zorgt ervoor dat je ook in de donkerste momenten zichtbaar bent in het verkeer. Als er maar een beetje regen op de Rainlegs valt, licht deze bijzonder fel op. Be safe & be seen!

Ook in het donker ben je goed te zien door de reflecterende eigenschappen van Rainlegs!
Ook in het donker ben je goed te zien door de reflecterende eigenschappen van Rainlegs!

Hoe kan je de Rainlegs Reflective winnen?

In samenwerking met Rainlegs mochten wij dit unieke product maar liefst 20 keer weggeven. Hiervoor hoefde je alleen jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Meedoen aan deze winactie kan niet meer, inschrijven voor onze nieuwsbrief natuurlijk wel. Dit kan via deze link.

Meer weten over het merk Rainlegs? Neem dan zeker een kijkje op Rainlegs.

Author Image

Redactie

Reageer via Facebook

Weernieuws-onderwerpen

Kies een onderwerp om meer te weten te komen over het weer…

Nieuwsoverzicht

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

email-black