Ontdek de ongebruikelijke skioorden van de wereld

26 november 2021, 14:00

Wintersport
Skien op Skivakantie

Inspiratie nodig voor je skivakanties? In het boek 'Skiing around the world' doe je genoeg ideeën en dromen op voor je toekomstige skiplannen. Ontdek de pareltjes van de Alpen, verken een ski-road trip door Griekenland of Turkije of ervaar de skigebieden van Mongolië!

Weeronline mag 2 exemplaren weggeven van dit prachtige boek dat is geschreven door skifanaat Jimmy Petterson. Waan je weg in de skiwereld door te genieten van de 1170 foto's in dit 616 pagina's dikke boek.

In deze editie kan je alles lezen over bekende skiresorts, zoals Kitzbühel, Aspen, or La Plagne, maar ook de onbekende pareltjes komen aan bod, zoals Røldal in Noorwegen, Glencoe in Scotland en Cerler in Spanje. Of ga op avontuur naar de exotische ski locaties, zoals Venezuela, Uganda en Kamchatka! Het is allemaal te lezen in 'Skiing around the world'.

Wintersport nieuwsbrief actie
Wintersport nieuwsbrief actie

Hoe kan je dit boek winnen?

Let op! Deze winactie is voorbij. Wel kan je nog inschrijven voor de wintersport nieuwsbrief om direct op de hoogte te blijven van het laatste weernieuws uit de populairste skigebieden. Schrijf je hier in voor de wintersport nieuwsbrief.

Hoofdfoto: Max Topchii

Author Image

Redactie

Reageer via Facebook

Weernieuws-onderwerpen

Kies een onderwerp om meer te weten te komen over het weer…

Nieuwsoverzichtnext-arrow-blue

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

email-black