Weeronline
Weeronline
  Nieuwe Android app

  Nieuwe Weeronline app voor Android mobiel!

  Aangemaakt: 20 okt 2016, 15:00 uur

  Onze nieuwe Weeronline Android app is live! We hebben de mobiele app volledig opnieuw ontworpen voor een snel en simpel overzicht van de belangrijkste weerinformatie. Met deze nieuwe app heb je altijd in één oogopslag jouw weerbericht bij de hand. Bekijk de weersverwachting, de regenradar en het weer in jouw plaats. Waar je ook bent en precies zoals jij het wil!

  Download hier de Weeronline app

  In de nieuwe Weeronline app maken we je dagelijkse keuzes nét iets makkelijker. Draag je bijvoorbeeld een trui of een t-shirt? Ga je met de auto of met de fiets naar je werk? Kun je in het weekend droog buiten sporten? De antwoorden op deze vragen vind je in onze nieuwe app in één oogopslag. Voor detail kun je klikken op de verschillende widgets.

  Alle voordelen op een rij:

  • Fris en compleet vernieuwd design
  • In één oogopslag jouw weerbericht
  • Gemakkelijk toevoegen van je favoriete plaatsen
  • Persoonlijke tips bij de weersverwachting
  • Overzichtelijke buienradar en neerslaggrafiek
  • Gedetailleerde 48-uurs weerverwachting
  • Weerverwachting 14 dagen voor elke bestemming ter wereld met veel detail
  • Gevoelstemperatuur voor het komende uur
  • Weerwaarschuwingen en weeralarmen
  Het weer in één oogopslag

  Samen ontwikkeld

  In de ontwikkelingsfase van de app hebben we onderzocht waar de behoeftes liggen. De meeste mensen gebruiken een weer app meerdere keren per dag en maken op basis hiervan bepaalde keuzes. Welke kleren trek ik aan? Ga ik met de auto of de fiets? Kan ik vanavond buiten sporten? De vernieuwde Weeronline app helpt bij het maken van dit soort dagelijkse keuzes. Er is gekozen voor een eenvoudig design wat de gebruiksvriendelijkheid vergroot en complexe weerdata begrijpelijk maakt voor iedereen.

  De app is tot stand gekomen door goed te luisteren naar de gebruikers. De afgelopen maanden hebben honderden consumenten de app uitvoerig getest en op basis van die uitkomsten hebben we nog wat laatste aanpassingen gedaan. Hierdoor sluit de app perfect aan op wat de gebruiker nodig heeft.

  De nieuwe Weeronline app begint hier

  Met het uitbrengen van deze nieuwe app zijn we niet klaar. Nee, dit is pas het begin. Binnenkort maken we het mogelijk om de advertenties in de app weg te kopen. Hierbij krijg je ook de uitgebreide weertekst van onze meteorologen. Komende tijd zullen we de app uitbreiden met nieuwe widgets en natuurlijk werken we ook altijd aan het verbeteren van de kwaliteit van onze weersverwachting.

  Loop je tegen een probleem aan, heb je suggesties om de app beter te maken, of maakt de nieuwe app je blij? Laat het ons weten via [email protected]

  Nieuwe Weeronline Android app

  Door: Jaco van Wezel