Nieuw op Weeronline: internationale radar en sneeuwradar

27 september 2021, 15:10

Misschien is het je al opgevallen? Vanaf nu hebben we ook radarbeelden voor bestemmingen over de hele wereld en zie je daarbij ook of er sneeuw of regen valt. 

Zo check je nu gemakkelijk de radarbeelden voor bijvoorbeeld Tokyo of voor Mallorca. Waar je ook heen gaat, overal ter wereld beschik je nu over actuele radarbeelden.

Radarbeeld Japan Tokio

Ben jij niet zo’n fan van de radarkaart? Werp dan een blik op de neerslaggrafiek. Voor alle locaties kon je al een 24-uursverwachting raadplegen die gebaseerd is op het Weeronline weermodel en dit is nu uitgebreid met een verwachting voor twee uur vooruit op basis van de radar.

Neerslaggrafiek Avignon

Sneeuwradar

De vernieuwde radar van Weeronline toont nu ook of er sneeuw of regen valt. In Nederland zal je komende maanden alleen nog maar blauwe kleuren zien op het radarbeeld, maar reis je af naar Lapland dan kunnen de radarbeelden met sneeuwindicatie al goed van pas komen.

Sneeuwradar Lapland

Momenteel zijn de internationale radarbeelden, neerslaggrafieken en sneeuwradar beschikbaar op onze website en binnenkort treft je dit ook aan in onze apps.

Door: Redactie

Reageer via Facebook

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

email-black