Weeronline
Weeronline
  Actueel

  Weeronline komt met unieke app

  Aangemaakt: 08 dec 2015, 07:25 uur

  Uit onderzoek door ons blijkt dat men 3 verschillende weerbronnen raadpleegt voor één weerbericht. Met de komst van de vernieuwde Weeronline-app is dat verleden tijd. Het lokale weercijfer, de verwachting voor de komende paar uur en de hoeveelheid neerslag zijn, in deze vernieuwde app, in één oogopslag zichtbaar.

  Samen ontwikkeld

  Nederlanders gebruiken een weer-app meerdere keren per dag en maken op basis hiervan bepaalde keuzes. Welke kleren trek ik aan? Ga ik met de auto of de fiets? Wat eten we? De vernieuwde Weeronline-app helpt bij het maken van dit soort dagelijkse keuzes. De app is tot stand gekomen door goed te luisteren naar de gebruikers en gebruikers actief te betrekken het testen van de app. Hierdoor sluit de app perfect aan op wat de gebruiker nodig heeft.

  Minder is meer

  Het eenvoudige design verhoogt de gebruiksvriendelijkheid. “We zijn kritisch geweest op de functionaliteiten die we bieden. We hebben de app zo eenvoudig mogelijk gemaakt maar het beschikt wel over de meest relevante informatie. Geen ingewikkelde weermodellen of analyses. We maken complexe weerdata begrijpelijk voor iedereen en geven dat op een visuele manier weer waarbij veel aandacht wordt besteed aan details,” aldus Tjeerd van Zandwijk, Product Owner Weeronline.

  Home_White

  In de toekomst nóg persoonlijker

  Weeronline blijft in gesprek met de gebruiker om alle wensen en behoeften te verwerken in nieuwe updates. Ook worden er widgets toegevoegd waarbij het weer van grote invloed is, zoals hooikoorts of zeilen. En pushberichten bij regen, tropische temperaturen of sneeuw.

  De Weeronline-app is gratis verkrijgbaar in de app store. Naast de gratis versie is ook de Weeronline-app Pro (€1,99) beschikbaar. Deze advertentievrije versie beschikt over nóg meer gedetailleerde weersinformatie en een extra widget.

  Voor meer informatie, screenshots en videomateriaal over de app ga naar www.appweeronline.nl

  Door: Jaco van Wezel