Weeronline
Weeronline
  Tennis

  Zonnige perioden tijdens opening Wimbledon

  Aangemaakt: 27 jun 2016, 10:29 uur

  Er staat een zuidwestenwind en dat betekent in Engeland vaak wisselvallig weer. The Wimbledon Championships start vandaag droog met stapelwolken en geleidelijk meer zon. Het wordt zo’n 21 graden. De komende dagen wordt neerslag verwacht en ook het vooruitzicht naar volgende week laat enkele buien zien.

  Vooral de komende twee dagen is de kans op regen groot. Dinsdag kan in de ochtend nog even de zon schijnen, maar in de loop van de middag gaat het regenen. Ook woensdag kan de regio van Londen gedurende de dag neerslag verwachten en dan staat er ook een vrij krachtige zuidwestenwind.  De middagtemperatuur ligt rond 19 graden. De condities zijn daarmee zeker niet gunstig, maar van noodweer is absoluut geen sprake. Het is maar de vraag of het beweegbare dak vanwege de regen wordt gesloten.

  De rest van de week  en ook het weekend verlopen licht wisselvallig. Er zijn veel wolkenvelden met af en toe wat zon, maar ook een paar buien. Het wordt dus afwachten of het droog blijft. Er staat een matige zuidwestenwind en aan de temperatuur verandert weinig. Ook het vooruitzicht naar volgende week laat een redelijke kans op buien zien. De temperatuur stijgt naar 22 graden. Voor het laatste weekend wordt volgens de laatste berekeningen zonniger weer verwacht, maar het wordt afwachten of die verbetering de komende week stand houdt.

  Door: Matthijs van der Linden