Weeronline
Weeronline
  Weekverwachting kouder

  Weekverwachting: rustig novemberweer, later kouder

  Aangemaakt: 22 november, 19:15 uur

  Het is de komende week rustig herfstweer met niet al te veel wind en weinig regen. Alleen voor donderdag staat een beetje regen op het programma. Tot en met donderdag is het relatief zacht voor eind november met 9-11 graden. Daarna wordt het wat frisser met maxima rond 7 graden en kans op lichte vorst in de nachten.

  Onstuimig herfstweer met regen en wind hoeven we komende tijd niet te verwachten. Het is juist vaak droog en de wind houdt zich gedeisd. Maandagochtend kan landinwaarts regionaal mistig beginnen. Verder is er ruimte voor de zon. Dinsdag en vooral woensdag is er veel bewolking. Op donderdag kan een beetje regen vallen, maar veel stelt het niet voor.

  Tot en met donderdag komt de middagtemperatuur dagelijks uit op 9-11 graden. De hoogste maxima zijn hierbij meestal voor Zeeland en het zuiden van Limburg. De laagste maxima vinden we deze week in het noordoosten van het land.

  Weekverwachting kouder

  Foto: Johnny Willemsen

  Na donderdag kouder

  Vrijdag wordt het 7-9 graden en komend weekend wordt het 5-8 graden. In de nachten neemt de kans op lichte vorst toe. Echt winters wordt het niet. De kans op (natte) sneeuw is uiterst klein. Het blijft vrijdag en komend weekend waarschijnlijk gewoon droog. Het weerbeeld zal bestaan uit een mix van wolken en zon. In de nachten en ochtenden is kans op mist.

  Het laatste nieuws over de kans op een kouder weertype lees je in het meest uitgebreide weerbericht van Nederland.

  Hoofdfoto: Adobe / Stock creative nature.nl

  Dit weekbericht is tot stand gekomen in samenwerking met Upday.

  Bekijk hieronder de meest relevante video’s over het weer

  Door: Johnny Willemsen