Pakjesavond bewolkt en droog

03 december 2019, 11:44

Pakjesavond-ANP-325645475-1280x600

Het vooruitzicht naar Pakjesavond laat vrij rustig en droog weer zien. Na een koude start van de week met vandaag enkele ijskoude regenbuitjes is het komende dagen droog. De zon breekt af en toe door en vooral woensdag kan regionaal de zon een tijd schijnen. Tijdens pakjesavond neemt de bewolking flink toe, maar het blijft droog. Het is dan 2 tot 6 graden.

We beginnen de week koud met vandaag vooral in het kustprovincies enkele buien. In het binnenland is kans op vorst en mist, maar ook daar is een bui niet uitgesloten. Mocht je een bui treffen, dan is het voor het gevoel ijskoud. In de middag wordt het ongeveer 6-8 graden.

Dinsdag tot en met donderdag is het op de meeste plaatsen droog. Het noorden maakt dinsdagochtend nog kans op een buitje. Behalve wolkenvelden is er lokaal ook ruimte voor de zon. vooral woensdag kan met name in het zuiden de zon schijnen. Met 5 tot 7 is het niet warm, maar met wat zon is het uit de wind al snel lekker.

Geen mist op Pakjesavond

Donderdag maken opklaringen steeds meer plaats voor wolkenvelden. Vaak volgt daarna regen, maar nu zal de regen pas op vrijdag komen. Donderdagavond staat er een matige zuidwestenwind en daardoor is de kans op mist klein. De temperatuur ligt dan tussen 2 en 6 graden.

Lees voor de laatste updates het weerbericht.

Door: Matthijs van der Linden

Reageer via Facebook

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

email-black