Weeronline
Weeronline

  Droog en helder tijdens The Passion

  Aangemaakt: 18 apr 2019, 08:33 uur

  Het publiek dat vanavond bij The Passion gaat kijken heeft geluk! Tijdens het muziekevenement blijft het droog en is het helder weer. In tegenstelling tot vorig jaar is het zeer zacht.

  Aan het begin van de voorstelling is het in Dordrecht een graad of 17 en schijnt nog even de zon. Tijdens de voorstelling daalt de temperatuur naar 14 graden. Met een matige noordoostenwind en een onbewolkte lucht is het prima weer om bij The Passion te gaan kijken. Ook achter de buis is het droge en heldere weer een voordeel. Als het evenement in de stromende regen zou plaatsvinden kijkt dat toch iets minder lekker.

  Vorig jaar was het zeer koud en was een warme jas echt nodig. Het was tijdens de voorstelling 6-7 graden en aan het eind van het evenement ging het een beetje regenen.

  Paasweekend heerlijk lenteweer

  Tijdens het paasweekend kan er volop genoten worden van het droge lenteweer. Er is veel ruimte voor de zon en de maxima komen op de meeste plaatsen uit tot ruim boven de 20 graden. Morgen wordt het in het zuiden en zuidoosten maar liefst 24 graden en zaterdag kan het plaatselijk 25 graden worden.

  Foto: ANP

  Door: Marlotte van der Heiden