Weeronline
Weeronline
  weer tijdens Appelpop

  Weer bij Appelpop kan bijna niet beter

  Aangemaakt: 10 sep 2019, 13:17 uur

  Het wordt heerlijk weer tijdens Appelpop. De zon gaat schijnen en in Tiel blijft het droog. Met 21 graden is het een paar graden warmer dan normaal in september. In de avond wordt het met 12 graden koeler, maar niet echt koud.

  Vrijdag 13 september

  ⛅️ Verwachting: in de middag droog met zon en stapelwolken, ‘s avonds brede opklaringen 🌡 Temperatuur: 21 ºC in de middag, in de avond dalend naar 12 graden. 🚘 Aankomsttijd: maakt niet uit, dus kom lekker vroeg 👕 Kledingadvies: T-shirt, korte broek, jurkje, rok. In de avond lange mouwen of een vest. ⛺ Nacht: 8 ºC 🏆 Weercijfer: 9 🤧 Hooikoorts: nee, het seizoen is voorbij ☀️ Zonkracht: 4

  Vrijdag begint de dag misschien wat somber met wolkenvelden en mogelijk een spatje, maar niet getreurd, het wordt heerlijk weer. In de middag breekt vanuit het westen steeds vaker de zon door en dat is het teken dat het festival kan beginnen. Het wordt 21 graden en dat is vrij warm voor september. In de avond daalt de temperatuur naar 12 graden en onder een heldere hemel is een vest misschien wel lekker.

  Zaterdag 14 september

  ⛅️ Verwachting: droog, veel zon en stapelwolken🌡 Temperatuur:  21 ºC, in de avond weer dalend naar 12 graden. 🚘 Aankomsttijd: maakt niet uit 👕 Kledingadvies: zonnige outfit, met nog iets extra’s voor in de avond ⛺ Nacht: 9 🏆 Weercijfer: 10 🤧 Hooikoorts: nee ☀️ Zonkracht: 3-4

  Het wordt een stralende dag met veel zon en in de middag ook enkele stapelwolken. Het is heerlijk weer met 21 graden en doordat er weinig wind staat is het voor het gevoel in de zon nog warmer. Daarmee is het nog iets warmer dan tijdens de vorige editie van Appelpop. In de avond wordt het met het invallen van de schemering snel koeler. Het is dan helder en het evenement sluit af in stijl met een opkomende volle maan.

  Voor meer informatie over Appelpop bekijk de festivalinformatie van Festileaks. Updates over het weer vind je in het weerbericht.

  We zijn trots op onze nominatie voor Website van het Jaar 2019. Zet jij ons in het zonnetje? Stem hier.

  Foto:Don Crusio / Festileaks

  Door: Matthijs van der Linden