Over MeteoVista

Meteovista internationaal

Meteovista is een uitgever van weersinformatie met producten wereldwijd voor de consument en de zakelijke markt. Meteovista is actief in 14 Europese landen met weeronline.nl als bekendste consumenten website in ons eigen land. In Nederland is Meteovista tevens marktleider op het gebied van gladheidbestrijding en de grootste leverancier van weerdata aan diverse media zoals landelijke dagbladen. Vanuit de weerkamer in Zeist wordt de weerssituatie in heel de wereld bewaakt aan de hand van een uniek systeem dat nauwkeurige en lokale weersverwachtingen geeft. Een team van deskundige meteorologen analyseert dagelijks de weerssituatie en voorziet klanten van de meest actuele en accurate weersinformatie.

Op de zakelijke markt opereert Meteovista als de belangrijke informatieverschaffer voor de segmenten gladheid,  water en rioolbeheer, onkruidbeheer, de bouwsector, recreatie, horeca en evenementen, landbouw, tuinbouw en fruitteelt, maritiem, energie, travel, verzekeringen en schade en advocatuur.

Meteovista exploiteert de volgende websites:


Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.