campaign-bannercampaign-banner

Aftellen naar het weekend

Het weer op 7 augustus:

s040r100
22°
z-03
grade_6
UV:
health_uvIndex_4

Kijk jij al uit naar het weekend? Lekker vrij zijn en allemaal leuke dingen doen? Wij geven je toffe tips voor binnen en buiten, zodat het niet uitmaakt wat voor weer het is!

Zoals het er nu naar uitziet wordt het weekend wisselvallig. Zowel zaterdag als zondag trekken buien over het land, maar tussen de buien door zijn er gelukkig ook droge momenten met zon. Daarbij wordt het circa 21 graden: een prima temperatuur dus! De hele verwachting lees je natuurlijk in het meest uitgebreide weerbericht van Nederland

Onze 6 tips voor het weekend

Hieronder geven we jou 6 tips voor binnen en buiten tussen de buien door, zodat jij een fantastisch weekend hebt!

campaign_tip

Ontstressen in de sneeuw

Stressvolle week gehad? Laat dit weekend alles van je afglijden op de skipiste! Skiën in de zomer is misschien het laatste dat in je opkomt, maar de indoor-skihallen in ons land zijn deze zomer gewoon open. Klettert het buiten van de regen? Niks daarvan in de skihal! Tijdens jouw magistrale slalom naar beneden blijft het gegarandeerd droog. En de temperatuur mag dan wel op standje diepvries staan, met verschillende laagjes kleding blijf je lekker warm. Kortom, de ideale binnenactiviteit bij slecht weer!

Indoor skiën

Foto: AdobeStock / Pavel Losevsky

campaign_tip

Hup, de stad in

Wat is er nou leuker dan een stedentrip in eigen land?! Stiekem heeft Nederland erg mooie steden, stadjes en dorpjes. En vaak vind je die dichterbij dan je denkt. Ga dus eens lekker in je eigen omgeving op pad en bezoek die stad waar je nou nooit komt. 

Mooie huizen in het centrum van Amersfoort

Foto: AdobeStock / Martin Bergsma

campaign_tip

De ultieme verwennerij

Ben je het wisselvallige zomerweer helemaal zat? Dan is het tijd voor de meest ultieme ontspanning: een dagje wellness! Alleen, met je partner of met een groep vrienden of vriendinnen? Met hoeveel mensen je ook bent, in de wellness kom je helemaal tot rust en vergeet je het slechte weer dat buiten tegen de ramen beukt.

Vrouw in wellness massage

Foto: AdobeStock / puhhha

campaign_tip

Snuisteren over de markt

Op veel plaatsen is de zaterdagmarkt dé markt van de week. Uiteraard vind je er lekker verse groente en fruit, maar de markt heeft zoveel meer te bieden. Zeker bij de grotere markten kom je van alles tegen. Neem je tijd en snuister lekker tussen de kraampjes, je bent er zo een paar uurtjes mee zoet!

Vrouw snuistert op de markt

Foto: AdobeStock / Maria Sbytova

campaign_tip

Let the sun shine! Genieten van het Golden Hour

Heerlijk hè, die lange, zwoele zomeravonden; de zon zien zakken in de zee. Maar voor een mooie zonsondergang hoef je niet per se naar zee en hoeft het ook zeker geen stralend weer te zijn. Tijdens het ‘Golden Hour’, het laatste uurtje voor de zon echt onder gaat, krijgt de wereld om je heen een gouden kleur, waar je ook bent. Ga ’s avonds lekker de natuur in, of zoek een mooi plekje in de stad en geniet van al die spetterende kleuren!

Golden-hour

Foto: AdobeStock / Hilda Weges

campaign_tip

Kom tot rust in je eigen tuin

Voetjes omhoog, wijntje erbij en ontspannen maar! In de zomer is er altijd wel een moment dat je tussen de buien door even lekker buiten kan zitten en genieten. En je eigen tuin heeft zoveel te bieden! Wij hebben 8 tips voor je op een rijtje gezet om van het mooie weer in eigen tuin te genieten

AFTELLEN MAAR!
campaign-stopwatch

De komende weken tellen we samen met jou af naar bijzondere momenten. Naar het weekend kijk je natuurlijk altijd uit en dan hoop je uiteraard op lekker weer! Komt er een hittegolf, dan tellen we daar samen met je naar af en natuurlijk vergeten we die heerlijke afkoeldagen niet. We houden het weer in de gaten en geven je handige tips!