Julianatoren korting in april

Julianatoren aanbieding

Julianatoren is een pretpark dat de tand des tijds moeiteloos heeft doorstaan. Ga nu met de acties van Weeronline naar kinderpretpark Julianatoren en ga er op uit voor ene heerl... [Meer informatie]


 • Bestel een zaterdagabonnement voor het hele gezin!

  Voor €150 euro kun je een zaterdagabonnement aan het Julianapark bestell... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Gisteren toegevoegd
 • Korting bij bezoek aan Julianatoren!

  Een vakantie aan het plannen. Koop nu online jouw tickets voor een bezoe... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Gisteren toegevoegd
 • Plan je schoolreis op tijd!

  Nog geen idee waar te bezoeken tijdens het schoolreisje. Breng een bezoe... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Gisteren toegevoegd
 • Met je gezin 50% korting naar verschillende plaatsen!

  Je ontvangt 50% korting als een van plaatsen bezoekt! Klik hier om alle ... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Je gaat eenmalig gratis met je gezin!

  Met de familie op stap? Of met de school iets leuks doen? Bij je gezinsa... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Gratis nieuwsbrief voor Julianatoren!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatst... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
 • Julianatoren Beste Kinderpark van Nederland

  Ruim 35.000 personen brachten in de afgelopen maanden hun stem uit. Het ... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
 • Blijf op de hoogte van alle Julianatoren kortingen!

  Wilt u ook altijd op de hoogte zijn van de laatste aanbiedingen en korti... Meer informatie
  Bekijk aanbieding

Julianatoren korting voor een toffe gezinsuitstap

Julianatoren is intussen uitgegroeid tot een monument van de Nederlandse pretparken. Bekende attracties zijn de Griezeltunnel en het Piratennest, maar het park heeft nog zoveel meer te bieden. Zo zijn onder meer de glijbanen een eeuwig succes voor kinderen en ouders! Zeer regelmatig zijn er ook shows te zien in het kinderpretpark, deze worden altijd gesmaakt door het publiek. Over smaak gesproken, in Dino´s cafetaria of bij een van de vele standjes kan je naar hartelust smikkelen van een lekkere hamburger of suikerspin of wafel of … wanneer je even op adem moet komen van alle attracties. Julianapark is echt het pretpark voor iedereen! De aanbiedingen van Weeronline voor Julianatoren zorgen ervoor dat je nu nog goedkoper naar het park kan komen. Zo mis je niets van al de actie! Deze kortingen gebruik je zo: je gaat naar Weeronline, zoekt daar de Julianatoren aanbiedingen en volgt de instructies. Hierna klik je door naar de website van Julianatoren en boek je je dag. Makkelijk toch? Hou Weeronline in november nog eens extra in de gaten, want dan vallen Black Friday en Cyber Monday: ook vor Julianatoren zijn er dan gigantische kortingen te rapen!

Schrijf je in voor de Julianatoren nieuwsbrief en geniet altijd van de pret

Op de site van Julianatoren kan je je eenvoduig aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwe attracties en shows – en natuurlijk ook alle kortingen! Julianatoren heeft ook een handig gezinsabonnement voor grote en kleine gezinnen waarmee je voordelig met het hele gezin naar het park kan komen. Meer nog: maar liefst vier extra volwassenen mogen mee het park binnen met dit abonnement! Een ander voordeel is dat de parking dan volledig gratis is, en utieraard kan je dan ene seizoen lang onbeperkt komen met het abonnement! En er is nóg meer: ook bij andere dieren- en pretparken kan je genieten van korting met het Julianatoren abonnement. Vet toch?

Julianatoren kortingen voor het hele gezin

Julianatoren is echt ene preptark voor jong en oud. De allerkleinsten kunnen er hun gading vinden, maar ook de stoere kids vinden er ongetwijfeld hun ding.En attracties voor het hele gezin zoals een carroussel zijn er verder ook nog! Grijp een korting van Weeronline en ga zo nog goedkoper naar Julianatoren. Naast voor gezinnen is het Julianatoren-park ideaal voor schoolreizen en trips met groetere groepen. En laten we vooral kinderfeestjes niet uit het oog verliezen. Voor al deze verschillende soorten groepen zijn er bovendien speciale aanbiedingen waarmee je het park goedkoper binnen kan!