iBOOD kortingscode

iBOOD coupon voor o.a. gratis verzending of extra korting tijdens de iBOOD hunt in juli 2019

De website van Ibood is beschikbaar vanuit verschillende landen en in vele talen.De website biedt producten aan in verschillende categorieën die we later met je zullen bespreke... [Meer informatie]


 • Elke dag nieuwe iBOOD korting op verschillende artiklen!

  Profiteer elke dag weer van nieuwe iBOOD korting tijdens de 'Alleen vand... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
 • Bespaar tot 90% met de Flashsales van iBOOD!

  Met de iBOOD Flashsales bespaar je op heel veel artikelen zoals elektron... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
 • iBOOD coupon voor meer deals, meerdere dagen!

  Met een paar sneakers van Vans aan je voeten loopt alles op rolletjes. W... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
 • Nu 63% korting op Dolby Soundbar!

  Deze SK9Y soundbar van LG is de perfect match voor iedere tv van 49" of ... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
 • iBood korting op Pyrex Expert Touch grillpannen!

  Of je nou het liefst het hele weekend in de keuken staat of juist zo sne... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
 • 38% korting op 3D air hotel matrasstoppers!

  Het wordt hoog tijd voor een 3D air hotel matrastopper op je bed, van Sl... Meer informatie
  Bekijk aanbieding

Hoe weet ik wat de tijdelijke kortingscodes en overige deals van Ibood zijn?

Allereerst wijzen we je graag op het overzicht dat je op de website van Ibood kunt vinden. Dit kopje heet Alle Deals. Dat is alvast lekker gemakkelijk! Daarnaast adviseren we je om, voordat je overweegt om een deal te gaan kopen via de website eerst gebruikm te maken van de reguliere zoekmachines. Wie weet kom je dan nog een extra kortingscode tegen. Ibood is een internationale website en doet daarom ook regelmatig mee aan internationale kortingsdagen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Black Friday en Cyber Monday. Vooral die laatste dag is natuurlijk populair, omdat die zich voornamelijk richt op de online markt. Deze dagen komen oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, maar ze zijn inmiddels ook erg populair in Nederland. Ook rond speciale dagen, zoals de Feestdagen zijn er weleens speciale aanbiedingen te zien op de website. Misschien scoor je hier dan wel het leukste Kerstcadeautje. En wat dacht je van Moederdag, Vaderdag of het einde van het schooljaar? Hoe je het ook wendt of keert, bij Ibood betaal je nooit te veel voor dat nieuwe product dat je toch al nodig had. En lees nog even door, want hier blijft het niet bij!

Wat zijn de doorlopende acties bij Ibood?

Eigenlijk kun je bij Ibood doorlopend aanspraak maken op korting. Natuurlijk zijn alle acties tijdelijk van aard, maar de acties zijn er wel permanent. Verder raden we je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en actief te worden op het forum. Als je dat doet dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de huidige aanbiedingen en de laatste nieuwtjes. Op het forum kun je misschien zelfs nog nieuwe mensen ontmoeten die je kunnen vertellen welk product je nu echt wilt scoren. Mocht een product je toch niet bevallen dan kun je overigens gratis retourneren. Dat geeft je toch een fijn gevoel.

Wat voor producten worden er aangeboden op de website van Ibood?

We gaan tenslotte een aantal productcategorieen met je bespreken

 • • Allereerst zijn er de Fashion items. Dit kan gaan om kleren voor mannen, vrouwen en kinderen maar ook om mooie accesoires zoals juwelen en horloges. Ze bieden kleding aan in verschillende stijlen en binnen verschillende prijsklasses, maar altijd met een vette deal! • Daarnaast is er de categorie technologie. Dit is een brede categorie waarvan alles ondervalt, zoals camera’s, televisies en mobiele telefoons. Ook alle accesoires die daarbij horen kun je hier kopen. • Tenslotte is er de DIY afdeling, voor de echte klusser en diegene die alles zelf wil doen.