Coolblue kortingen in April

Coolblue acties voor laptops en meer

Coolblue is een van de bekendste webwinkels in Nederland. Je kunt bij hun terecht voor nieuwe elektronica, keukenapparatuur, sportmachines en nog veel meer. Naast hun online web... [Meer informatie]


 • Ontvang super leuke cadeaubonnen!

  Is iemand jarig? Iets te vieren? Verblijd het feestvarkentje met een cad... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Gisteren toegevoegd
 • Verras iemand met een leuke cadeaubon!

  Wil je iemand verrassen met een cadeaubon van €50 om iets leuke te pakke... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Gisteren toegevoegd
 • Doe mee met de scherpe aanbiedingen!

  Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de v... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Coolblue: Ontvang cadeaubonnen!

  Is iemand jarig? Iets te vieren? Verblijd het feestvarkentje met een cad... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Al vanaf €5 iets leuks vinden bij Coolblue!

  Liefde voor oranje? Of fan van Coolblue? Dan kunnen deze hebbedingetjes ... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Stuur GRATIS je product retour!

  Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is vervelend. En... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
  Deze week toegevoegd
 • Bestel voor 23.59 uur, morgen gratis bezorgd!

  Bij Coolblue heb je altijd de keuze voor gratis bezorging. Als je voor 2... Meer informatie
  Bekijk aanbieding
 • Gratis retourneren en/of omruilen bij Coolbue!

  Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 30 dagen, na ontvan... Meer informatie
  Bekijk aanbieding

Kortingen en andere acties bij Coolblue

Allereerst adviseren wij jou om tijdens de reguliere sales die om de paar maanden plaatsvinden ook de website en de winkels van Coolblue in de gaten te houden. Ook doet Coolblue doorgaans mee aan bepaalde kortingsdagen die uit de Verenigde Staten zijn komen overwaaien zoals Black Friday en Cyber Monday. Coolblue heeft elke week nieuwe kortingsacties. Hou hiervoor de website goed in de gaten. Als je op de website klikt op acties dan krijg je direct een duidelijk overzicht van de lopende acties. Zo zijn er wekelijkse acties, maar kun je ook cadeautjes krijgen bij de aanschaf van een bepaald product. Dat is nog eens de moeite waard toch? Ook adviseren we je om via de gebruikelijke zoekmachines op zoek te gaan naar al dan niet tijdelijke kortingscodes voor Coolblue. Waarom zou je teveel willen betalen? Dat wil niemand toch. Tenslotte, wijzen we je nog op acties die gedurende speciale tijden van het jaar worden gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het begin van het schooljaar, als veel mensen op zoek gaan naar een nieuwe laptop of computer, of de Feestdagen, als veel mensen op zoek naar het perfecte cadeau voor hun partner of familielid.

Aanbiedingen die nooit veranderen bij Coolblue 

Bij Coolblue krijg je je bestelling het hele jaar door gratis geleverd, ongeacht de aankoopprijs. Ben je toch niet tevreden dan kun je je bestelling ook weer gratis retourneren. Dat is nog eens een fijn idee. Verder adviseren we je vooral ook om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan ben je doorgaans als eerste op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Zorg dat je nooit te laat bent. Wie weet leert Coolblue jou beter kennen en ontvang je zelfs eens een persoonlijk kortingsactie. Je kunt toch nooit te veel korting hebben? Koop jouw nieuwe koelkast of camera voor de beste prijs bij Coolblue.

Het assortiment van Coolblue

Allereerst verkoopt Coolblue mooie wasmachines van de beste merken. Het maakt niet uit hoeveel wasjes jij per week draait, Coolblue heeft een geschikte wasmachine voor je tegen een mooie prijs. Verder verkoopt Coolblue ook telefoons en de daarbij behorende accessoires. Bij Coolblue betaal je nooit te veel voor je nieuwe IPhone. Een derde onderdeel van het assortiment van Coolblue bestaat uit de laptops en computers. Ook deze verkopen ze van verschillende merken die allemaal hoog aangeschreven staan. Veel shopplezier!