Het weer op Koninginnedag 2013

koninginnedag 2013

Weerbeeld op Koninginnedag 2013
Het Koninginnedagweer in...


Weerbeeld op Koninginnedag 2013 in Amsterdam

Zeist, 30 april 2013 - Deze laatste Koninginnedag ziet het weer er over het algemeen niet onaardig uit. Er is een mix van zon en stapelwolken. Daarnaast trekken er wat velden met sluierbewolking over het land. In het zuidoosten worden deze vanmiddag dik genoeg om de zon flink af te schermen. Vanavond gebeurt dit op steeds meer plaatsen. Het wordt 10 graden aan zee en 13 tot 15 in het binnenland. Er steekt in de loop van de middag een matige, aan zee vrij krachtige, noordenwind op, waardoor het voor het gevoel frisser wordt.

En het weer tijdens de volgende feestdag? De verwachting voor aanstaande zondag, Bevrijdingsdag, zien er tot nu toe goed uit. Zaterdag trekt nog een zwak front door, met bewolking en mogelijk wat regen. Zondag belooft het vrij zonnig te zijn, bij maxima rond 17 graden. De ontwikkelingen volg je de komende dagen hier: Weerbericht Nederland

Altijd op de hoogte blijven?

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste verwachtingen? Heb je interesse in opvallende weerfeitjes? En houd jij ook zo van prachtige foto’s?

Volg ons dan op Twitter en Facebook.


Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.